Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kimsenin bilmediği sır aralanıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kimsenin bilmediği sır aralanıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sezona iyi başlayan yapımlardan oldu. Son dönemde reytingleri nedeniyle biraz sıkıntı yaşayan ve izleyici ilgisini de kaybetmeye başlayan dizideki asıl sorun senaryo nedeniyle yaşanıyor.

Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizide, konu Azra – Sergen – Yıldırım üçlüsünün yaptıklarına dönünce bazı izleyiciler diziyi bıraktı. Daha önce boşanma davalarının iç yüzüne yönelik farklı sahneler vardı ve bunlar da ilginin yüksek olmasını sağlıyordu. Konu aşk ve ayrılıklar noktasına tıkanınca dizi hayranları da bu duruma itiraz ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 18. yeni bölümü 8 Şubat Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar da merakla bekleniyor. İşte yeni bölümden bazı bilgiler: Yıldırım ve Bora’nın geçmişlerindeki sır perdesi aralanırken, Yıldırım’dan şüphelenen Sanem’in bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Gözünü karartan Sanem düşmanın inine girmenin yollarını arar. Yüzükle yakalanan Songül, Nadide tarafından tehdit edilmeye başlanır.

Azra’nın Songül’ü kurtarmak için bir planı vardır fakat bunun için duayen avukatların yardımı gerekmektedir. Erman ve Çolpan, Songül davasında Azra’ya sürpriz bir yardımda bulunurlar. Bununla beraber Güneş’in kafesini yeni üsleri olarak belirleyen Erman ve Çolpan, “kırk yıllık günah” olarak adlandırdıkları Vedat Parmaksız davasını, Azra, Sanem ve Yıldırım’la paylaşırlar.

Bora hakkındaki düğümü çözmenin tek yolu, onun gerçekte kim olduğunu öğrenmekten geçmektedir. Sonuç olarak Vedat Parmaksız ve Bora arasında bir bağ olup olmadığını araştırmaya karar verirler. Fakat bunun için önemli bir düşmanının yardımına ihtiyaçları vardır. Bu meseleyi sona erdirmeye kararlı olan Azra ve Sanem’i tehlikeli bir yolculuk beklemektedir.