Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz’ın son halini gören şaşkına dönüyor!

Biran Damla Yılmaz’ın son halini gören şaşkına dönüyor!

tarafından ker_def
Biran Damla Yılmaz’ın saçları dikkat çekti

atv ekranlarında izleyicileri ekran başından kaldırmayan Kırgın Çiçekler dizisi, geçtiğimiz sezon yayın hayatını noktalamıştı.

Dizide Eylül karakterine hayat veren ve hayatının fırsatını yakalayan genç oyuncu, bu fırsatı iyi değerlendirdi.

Hem oyunculuğunu geliştiren hem de ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Yılmaz, Kırgın Çiçekler’den sonra herhangi bir projede yer almadı.

Biran Damla Yılmaz'ın son halini gören şaşkına dönüyor! 8

Head&Shoulders’ın Gratis’le yürüttüğü #cesursaçlar yarışmasının tanıtımında görev alan genç oyuncu, saçlarının son haliyle hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Dizi ve sinema teklifleri almakta olan oyuncu, yeni sezonda iddialı bir dizi projesiyle ekrana dönüş yapmak arzusunda.

Biran Damla Yılmaz'ın son halini gören şaşkına dönüyor! 9

Biran Damla Yılmaz 1997 tarihinde hayata gözlerini açmış güzellerdendir.

Oyunculuk hayatı çok fazla geçmişe dayanmayan Oyuncu ilk baş Ada adındaki filmde kendini gösterme şansı bulmuştur.

Bu dizideki rolünün sonrasında çok popüler olan Filmler’den biri olan Çılgın Dershane serisinin dördünde oynamıştır.Boyu 1.64 olan oyuncunun kilosuda 55-56’dır.Show Tv ekranlarındaki Beyaz Yalan dizisinde Nesrin karakterini oynamış dizi daha sonra final yapmıştır.Dizi’nin final yapmasında birçok dizide olduğu gibi reytinglerin payı vardır.Bizlerde diziyi ilk izlediğimizde aslında çok beğenmiştik ama birden bire dizinin bir süre sonra final yapması karşısında üzüldük.

Dizi ve Filmlerdeki oyunculuk başarısı ile beraber Atv’nin iddiası büyük yapımlarından biri olan Kırgın Çiçekler adındaki dizinin kadrosuna dahil oldu.Bu dizide Eylül karakterini canlandıran oyuncu Gecekondu’da annesi ve aynı zamanda Üvey babası ile birlikte yaşamaktadır.

KIRGIN ÇİÇEKLER VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Babası ona karşı sırnaşık davranışlarda bulunmaya başladığı zaman bunu en yakını olan annesine iletir.Annesi bu durumu öğrendikten sonra Eylül’ü yetimhaneye bırakır.Yetimhane’de bulunan Eylül’ün hayatı çok değişir ve hayatında önemli gelişmeler yaşanır.

Biran Damla Yılmaz kişisel bilgiler
Adı Soyadı: Biran Damla YılmazDoğum Tarihi: 28 Haziran 1997Nereli: İstanbul, TürkiyeBurcu: YengeçKilosu: 56
Boyu: 1.64Göz Rengi: YeşilSaç Rengi: KumralEğitim Durumu: Konservatuarda okuyor Kaynak: Biran Damla Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşındadır, Aslen Nerelidir?