Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Derici’nin Barış Murat Yağcı’ya yanıtını kimse anlamadı!

İrem Derici’nin Barış Murat Yağcı’ya yanıtını kimse anlamadı!

tarafından ker_def
21 Ocak 1991 Alaçatı, İzmir doğumlu olan Barış Murat Yağcı, 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisindeki Akın karakteri ile tanındı.

Kiralık Aşk dizisinde Eymen olarak izlediğimiz Yağcı, Daha sonra ise Şevkat Yerimdar dizisinde Bora Teker olarak ekrandaydı.

Fiziği ile dikkat çeken genç oyuncunun İrem Derici ile ilgili yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İrem Derici ile karşılaşmalarını anlatan Yağcı, birlikte olma şanslarının olmadığını belirtti ve şu sözleri söyledi: “Sadece 2-2,5 saat gördüm. Alıcı gözle bakmak da değil. Bizim birlikte olma şansımız yok zaten. İki farklı tip, iki farklı karakter. Ben yolun başında oyunculuk yapmaya çalışan bir insanım. O bambaşka bir hayat yaşıyor. Ben onu kaldıramayabilirim…”

Magazin D ekibi ise Yağcı’nın bu sözleri üzerine mikrofonu İrem Derici’ye uzattı.

Polemiğe girmek istemeyen Derici’nin sözlerine ise kimsa anlam veremedi.

Aşk hayatının 3 senedir olmadığını belirten Derici, “olsa dükkan senin, ama yok ısmarlama bir şey değil” bu şeklinde yanıtlarken, bir soru da son günlerde Barış Murat Yağcı’nın “İrem Derici beni kullandı” açıklamasından geldi.

İrem Derici'nin Barış Murat Yağcı'ya yanıtını kimse anlamadı! 7

Ünlü şarkıcı hakkında çıkan bu haberler için de, “Paralel evren diye bir şey var biliyorsunuz” diyerek kafaları karıştırdı.

Sinirlerini aldırmış gibi bir hali bulunduğunu analatan başarılı şarkıcı, “Son birkaç yıl çok hata yaptım. Artık anne baba kardeş kıymeti bilerek geçirmek istiyorum, 31 yaşındayım artık. Kendimi sevmeye başlamaktan ziyade ergenlikten kurtuldum. Yani ergen gibi yaşamak beni yoruyor. Sinirlerimi aldırmış gibiyim” diye konuştu.