Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay fotoğrafıyla güldürdü, Şükran Ovalı pozuyla şaşırttı…

Birce Akalay fotoğrafıyla güldürdü, Şükran Ovalı pozuyla şaşırttı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyunculuklarıyla izleyicilerin gönlünü kazanan iki isim Şükran Ovalı ve Birce Akalay. İki oyuncunun instagram sayfalarından yaptıkları paylaşım dikkat çekti. Akalay, instagram’ın filtresini kullanıp kendisini farklı bir şekle sokarken, Şükran Ovalı da ilginç pozlarıyla gündeme geldi.

Bilindiği gibi Şükran Ovalı şu sıra dizilerde yok. Kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirdikten sonra uzun süreli bir dizide veya projede yer almadı. Vatanım Sensin, Ufak Tefek Cinayetler ve son olarak da Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olmuştu.

Aynı zamanda geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ara verilen Evlat isimli oyunla tiyatro sahnesine çıktı. Ancak şu aralar onu bir dizinin daimi oyuncusu olarak göremiyor izleyici. Fakat oyuncu, son dönemde instagram sayfasından paylaşımlarını arttırdı.

Birce Akalay fotoğrafıyla güldürdü, Şükran Ovalı pozuyla şaşırttı... 9

Şükran Ovalı, dün üzerindeki çiçekli elbisesi ile ilginç bir pozunu paylaşmıştı. Daha çok podyumda yürüyor havasıyla verdiği pozdan sonra oyuncu, bu kez yine bahçede ve benzer bir elbiseyle değişik bir fotoğrafıyla yer aldı instagram’da.

Özellikle uğraşıldığı anlaşılan pozda Ovalı, bir elini alnına koyarken, ayağının birinin de parmak ucuna basmış. Güneş de tam tepesinde parlıyor. Bu pozları hafta sonu Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportaj için çekildiğini belirtelim…

Ancak bu pozların doğal bir ortamda olmasına karşın biraz doğallıktan uzak olduğu ve üzerinde uğraşıldığı da anlaşılıyor…

Birce Akalay fotoğrafıyla güldürdü, Şükran Ovalı pozuyla şaşırttı... 10

Şu sıralar Babil dizisinde oynadığı İlay karakteri ile ekranlarda olan Birce Akalay da yine esprili anlayışıyla bir fotoğraf paylaşımı yaptı. Oyuncu, filtre kullanarak yüzüne bir gözlük kondurdu. Bu sevimli halini de İngilizce “Şimdiye kadarki en havalısı” diyerek paylaştı.

____the coolest ever.

Birce Akalay fotoğrafıyla güldürdü, Şükran Ovalı pozuyla şaşırttı... 11