Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, Siyah Beyaz Aşk dizisindeki partneri İbrahim Çelikkol’u en özel gününde unutmadı!

Birce Akalay, Siyah Beyaz Aşk dizisindeki partneri İbrahim Çelikkol’u en özel gününde unutmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekran ömrü çok uzun olmasa da izleyenlerin hala unutamadığı yapımlardan birisi de Siyah Beyaz Aşk dizisi. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide partner olan Birce Akalay ve İbrahim Demirkol, dizinin izleyenleri tarafından birbirlerine çok yakıştırılmıştı ve ekran uyumları ile beğeni toplamışlardı. İkisi de sevilen ve başarılı iki oyuncu olan Çelikkol ve Akalay, dizide aşık iki kişiyi oynuyordu.

Siyah Beyaz Aşk dizisi 2017’nin Ekim ayında başlamış ve 2018’in Mayıs ayında 32. bölümde final yapmıştı. Şimdilerde 13 bölümü bile zor bulan dizilere bakılınca, bu bile önemli bir sayıydı aslında.

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın yanı sıra Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar ve Deniz Celiloğlu’nun da rol aldığı dizinin senaristliğini Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon yapıyordu. Yönetmeni ise Yasin Uslu idi.

Dizi o dönem çok konuşulurken, aynı zamanda başrollerdeki iki ismin iki iyi dost olmasına da vesile olan bir yapımdı. İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ı hayranları hala bir arada görmek istediklerini sıklıkla sosyal medyada da dillendiriyorlar.

Birce Akalay, Siyah Beyaz Aşk dizisindeki partneri İbrahim Çelikkol'u en özel gününde unutmadı! 8

Çelikkol, şu sıralar TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’de rol alıyor. Akalay’ın oynadığı Babil dizisi ise sezon ortasını göremeden final yaptı.

Birce Akalay, zaman zaman sosyal medyadan andığı eski rol arkadaşının 14 Şubat’taki doğum günü vesilesiyle bir paylaşım yaptı. Dizideki bir kareyi paylaşan oyuncu, “Benim canım İbom, iyi ki doğmuşsun. Eli hep omuzumda vefalı dostum. Hayat sana ve pırlanta gibi ailene hep güzel gelsin. Elleriniz hiç ayrılmasın. 1000 öpücük” notunu ekledi.

İşte Akalay’ın o paylaşımı:

Birce Akalay, Siyah Beyaz Aşk dizisindeki partneri İbrahim Çelikkol'u en özel gününde unutmadı! 9