Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in 14 Şubat paylaşımına bir yanıt verdi ki gerisi boş!

Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in 14 Şubat paylaşımına bir yanıt verdi ki gerisi boş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit de pek çok kişi gibi sosyal medyadan 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladılar. Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken ünlü çift, sosyal medyadan zaman zaman birbirlerinin paylaşımlarına yaptıkları yorumlarla da dikkat çekiyorlar. Son olarak Burak Özçivit’in Sevgililer Günü paylaşımına Fahriye Evcen’den bir yanıt geldi.

Bilindiği gibi Fahriye Evcen uzun süredir setlerden uzak. Bazı markaların yüzü olan ve reklamlarda rol almayı tercih eden Oyuncu, Özçivit ile evlendikten sonra hiç bir dizi ya da sinema filminde oynamadı. Son olarak 2017’nin Nisan ayında 13. bölümüyle final yapan Ölene Kadar dizisinde rol almıştı.

Aynı yılın Haziran ayında da Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlendi. 2019 yılının Nisan aynıda da oğulları Karan dünyaya geldi. Zaman zaman hep birlikte pozlarını da paylaşıyorlar sosyal medyadan.

Evcen, geçtiğimiz günlerde medyanın gündemine yeni bir dizi haberi ile geldi. Oyuncunun şimdilik dizisiyle ilgili detayların gizli tutulduğu dillendirilmekte.

Bu zamana kadar onlarca proje teklifi giden oyuncunun sonunda bir dizide karar kıldığı şeklinde kulis bilgileri gündeme geldi.

Hayranları oyuncuyu yakın zamanda bir dizide görür mü henüz bilinmiyor ama sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin markajında Evcen ve Özçivit çifti.

Burak Özçivit, oğlu Karan ve eşi Fahriye Evcen’in evlerinin bahçesindeki kar keyfini fotoğrafladıktan sonra kalp emojisi ile instagram sayfasından paylaştı. Başka bir yorum yapma gereği duymayan oyuncu, Sevgililer Günü’ne özel paylaşımına ’14 Şubat” etiketiyle bir kalp çizerek katıldı.

Fahriye Evcen ise eşinin bu paylaşımına “Her geçen gün daha çok seviyorum, iyi ki..” notunu düşerek uzun uzun cümleler kurmak yerine tek cümlede aşklarını ortaya koymuş oldu…

İşte o paylaşım:

Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'in 14 Şubat paylaşımına bir yanıt verdi ki gerisi boş! 7