Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’dan Babil’deki rol arkadaşına tebrik! Esra Bilgiç’in yorgun güzelliği! Burcu Biricik’in fotosunda güldüren detay!

Birce Akalay’dan Babil’deki rol arkadaşına tebrik! Esra Bilgiç’in yorgun güzelliği! Burcu Biricik’in fotosunda güldüren detay!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de birbirinden başarılı ve adından söz ettiren Birce Akalay, Esra Bilgiç ve Burcu Biricik, rol aldıkları yapımlardaki performansları ile izleyiciden büyük övgü alıyorlar. Oyunculuklarıyla her projelerinde adeta döktüren bu üç ismin hayranları, onların yaptıkları her sosyal medya paylaşımını da ilgiyle takip etmekte.

Şimdi bu üç oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Birce Akalay var. Oyuncu en son Babil dizisinde rol almıştı. 20. bölümde final yapan dizide bir daha biraraya getirilmesi zor isimler vardı. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak ve Aslı Enver ile kamera karşısına geçen Birce Akalay, dizinin Kasım ayındaki finalinden sonra başka bir projede yer almamıştı.

Şimdilerde ise yeni dizisi için kamera karşısına geçti. Siyah Beyaz Aşk dizisinde birlikte oynadığı İbrahim Çelikkol ile Netflix’in yeni dizisi Kuş Uçuşu isimli dizisinde oynuyor.

Akalay, dün akşam Star TV’de ilk bölümü yayınlanan Kağıt Ev dizisinde oynayan Nur Fettahoğlu ve O3 Medya’yı sosyal medyadan tebrik ederek başarılar diledi. Akalay, birlikte kamera karşısına geçtiği Fettahoğlu’na “Güzel dostum, yolunuz açık olsun, heyecanınız hiç bitmesin” mesajını iletti.

Birce Akalay'dan Babil'deki rol arkadaşına tebrik! Esra Bilgiç'in yorgun güzelliği! Burcu Biricik'in fotosunda güldüren detay! 9

Camdaki Kız isimli diziyle yeniden ekrana dönen Burcu Biricik ise eşi Emre Yetkin ile verdikleri ilginç bir pozlarını paylaştı instagram’da. Pandemiden önce fırsat buldukça seyahat eden ikilinin, o dönemlerde gittikleri bir tatilde çektikleri poz, görenleri de güldürdü.

İlk başta Yetkin ve Biricik’in neden ağızlarını aynı şekilde açıp yüzlerini o hale soktukları anlaşılamadı ama duvardaki rölyefi görenler durumu anlayıp kahkahayı da bastı…

Birce Akalay'dan Babil'deki rol arkadaşına tebrik! Esra Bilgiç'in yorgun güzelliği! Burcu Biricik'in fotosunda güldüren detay! 10

Esra Bilgiç ise geçtiğimiz hafta final yapan Ramo dizisiyle ekrandaydı. Oyuncunun şimdi Uğur Güneş ile başrolünde oynayacakları Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alması bekleniyor.

Çekimlerinin Mayıs ortasında başlaması planlanan dizi öncesi Esra Bilgiç’in Gülfem isimli bir maden şirketi sahibinin kızını oynayacağı öğrenildi.

Esra Bilgiç, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim değil. Mesafeli bir duruş sergileyen oyuncunun Ramo dizisinin son çekiminden sonra yaptığı bir paylaşımı aşağıda yer alıyor…

Oyuncu, finalle birlikte dizinin tüm kamera arkası ekibi ve oyuncu arkadaşlarıyla verdiği pozları paylaşarak tek tek teşekkür etmişti. Son olarak da dizinin makyözü ve kuaförüne de aşağıdaki pozla teşekkür etti.

Başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de çok beğenilen Esra Bilgiç’in yorgun ama güzelliğinden de bir şey kaybetmediği fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz…

Birce Akalay'dan Babil'deki rol arkadaşına tebrik! Esra Bilgiç'in yorgun güzelliği! Burcu Biricik'in fotosunda güldüren detay! 11