Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk, yeni dizisinden önce, çok sevilen bir başka diziye konuk oyuncu oluyor!

Melisa Aslı Pamuk, yeni dizisinden önce, çok sevilen bir başka diziye konuk oyuncu oluyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sezon başında Serkan Çayoğlu ile başrolünü paylaştığı Yeni Hayat isimli diziyle ekranlara gelmişti. Kanal D’de yayınlanan dizi, ne yazık ki beklenen reytingi alamayınca 9. bölümde final yapmıştı. Melisa Aslı Pamuk’un da bir süre önce TRT1 için çekilecek yeni bir dizide oynayacağı gündeme gelmişti.

Pamuk’un rol alacağı dizi bir dönem dizisi olacak. Oyuncular arasında usta isim Çetin Tekindor da var. Hay Sultan isimli dizi için, döneme uygun mekanların hazırlıkları yapılıyor.

İstanbul Çekmeköy’de yer alan bir platoda yapılan çalışmalar sürerken, Akli Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi için oyunculara özel kostümler de dikiliyor.

Hazırlıkları büyük bir titizlikle sürdürülen dizinin ne zaman çekimlerinin başlayacağı ise henüz net değil. Bu arada Melisa Aslı Pamuk’un ise bir başka diziye konuk olacağı ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Pamuk, tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak gelecek.

Melisa Aslı Pamuk, yeni dizisinden önce, çok sevilen bir başka diziye konuk oyuncu oluyor! 7

Kuaförde saçlarına şekil verdiren oyuncunun yaptığı son paylaşım da dikkat çekti.  “Yeni dizi hazırlık” notunu düşen oyuncunun Kırmızı Oda dizisinde ne zaman görüneceği ve kimi oynayacağı da merak konusu oldu!