Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay’ın başrolünde olduğu Kuş Uçuşu dizisine bir iddialı isim daha katıldı!

Birce Akalay’ın başrolünde olduğu Kuş Uçuşu dizisine bir iddialı isim daha katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay’ın Babil dizisinin ardından yeniden kamera karşısına geçeceği Netflix dizisi için hazırlıklar sürüyor. Kuş Uçuşu isimli dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Birce Akalay’ın yanı sıra diziye katılan bir isim daha gündemde. İddialı bir proje olan Kuş Uçuşu’nu katılan yeni ismi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

Buna göre genç ve başarılı isimlerden birisi olan Miray Daner de Kuş Uçuşu dizisinin kadrosunda! Miray Daner, ekrana son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisi ile gelmişti.

Son dönemde ise ismi BluTV için çekilen Saygı dizisiyle anıldı oyuncunun. Nejat İşler’in başrolünde oynadığı dizide Boran Kuzum ile partner olmuştu.

Miray Daner ayrıca, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin ‘Romeo ve Juliet’ isimli oyununda da Kerem Arslanoğlu ile kamera karşısına geçmişti.

Birce Akalay'ın başrolünde olduğu Kuş Uçuşu dizisine bir iddialı isim daha katıldı! 7

Daner ve Akalay’ın rol alacağı dizinin diğer oyuncuları ile ilgili henüz net bir bilgi yok. Dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yapacağı öğrenilmişti.

Pek çok farklı televizyon dizisine imza atan Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. X ve Y kuşakları arasındaki çatışmaların konu alınacağı dizi bir kadın hikayesi olacak.