Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden beklenmeyen ayrılık! İlk bölümden beri vardı

Hercai dizisinden beklenmeyen ayrılık! İlk bölümden beri vardı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, 3. sezonuyla da yoluna devam ediyor ama diziden ayrılmalar başladı. Son dönemde diziden ayrılan 3 isim dikkat çekti. Dizinin oyuncularından birisinin daha ayrılması sözkonusu. Pazar akşamları yayınlanan diziden bir karakter daha gidecek.

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Kayakesen, Ahmet Tansu Taşanlar ve Oya Unustası diziye veda etmişti. Reytingleri düşen diziye yeni heyecanlar katmak için hikayede değişiklikler yapılıyor.

Diziye veda edecek bir ismin daha olduğunu Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Buna göre dizide Hazar Şadoğlu karakterine hayat veren Serhat Tutumluer, Hercai dizisinden ayrılacak.

Karakterin diziye nasıl veda edeceği henüz bilinmiyor ancak diziden kısa bir süre içinde ayrılması bekleniyor. Bu hafta 64 bölümü yayınlanacak olan Hercai dizisindeki bu değişiklik sonrasında yaşanacaklar da merak konusu.

Yılbaşından sonra Cuma’dan Pazar akşamına alınan dizinin reytingleri tartışma yaratan bir noktada. Total’de nispeten fena olmayan reytinglere sahip olsa da diğer kategorilerde Hercai’nin aldığı reytinglerin düşüklüğü göze çarpıyor.

Dizinin bu şekilde düşük reyting ile devam etmesi karşısında atv’nin nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu…