Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın gerçek olan hayali!

Birce Akalay’ın gerçek olan hayali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde İlay karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Birce Akala, hem sahnelerdeki performansı hem de güzelliği ile sosyal medyada hayranlarından çok sayıda iltifat almaya devam ediyor.

Oyuncunun bir diğer projesi ise İlker Ayrık ile birlikte tiyatro salonlarında sergiledikleri Keşanlı Ali Destanı oyunu… İki ünlü isim Habertürk TV’de programa katıldı ve proje hakkında detaylar paylaştı. Akalay, “Gerçek olan hayalimiz” diyerek projeden bahsetti ve keyifli sohbetten geriye kalan hoş anların videosunu instagram hesabından yayınladı.

 

Usta yönetmen Yücel Erten rejisiyle yeniden sahnelenen “Keşanlı Ali Destanı”nda Birce Akalay, İlker Ayrık, Meral Çetinkaya, Köksal Engür, Nilgün Kasapbaşoğlu, Aykut Taşkın ve Hilmi Özçelik’le birlikte 50 kişilik dev bir oyuncu kadrosu rol alıyor.

Haldun Taner’in, epik bir halk tiyatrosu üslubunda kaleme aldığı; Yalçın Tura’nın müziklerini yazdığı “Keşanlı Ali Destanı”, usta yönetmen Yücel Erten’in yorumu, Pervasız Tiyatro prodüksiyonu ve iddialı kadrosuyla yeniden sahnelerde.