Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birçok oyuncu gibi Selin Şekerci de koronovirüse yakalandı!

Birçok oyuncu gibi Selin Şekerci de koronovirüse yakalandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aralık ayından itibaren birçok oyuncunun üst üste koronavirüse yakalandığını görmeye devam ediyoruz. Gökçe Bahadır, Serkan Altunorak, Engin Altan Düzyatan, Cemre Gümeli, Ulaş Tuna Astepe, Onur Seyit Yaran, Yiğit Kirazcı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Eren Öner, İbrahim Çelikkol, Erkan Bektaş gibi isimler son dönemde üst üste koronavirüse yakalandıkları haberleri ile gündem oldu.

Dizi setlerinde yaşanan ve hızla yayılan koronavirüs vakaları nedeniyle de çekimlerde aksamalar yaşanıyor ve yayın planları da değiştiriliyor. Böyle yoğun koronavirüs ortamında hastalığa yakalananlardan birisi de Selin Şekerci oldu.

Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam isimli dizide büyük bir başarı elde eden ve 1960’lı yılların Türkiye’sine izleyicileri götüren Selin Şekerci, koronavirüs nedeniyle karantinada…

Birçok oyuncu gibi Selin Şekerci de koronovirüse yakalandı! 7

Selin Şekerci’nin koronavirüs testinin pozitif çıkması yakın çevresine de panik yaşattı. Bu isimlerden birisinin yakın arkadaşı Hazal Kaya olduğu belirtiliyor. Benden Ne Olur isimli sinema filminin 14 Ocak’ta vizyona girecek olmasının heyecanını yaşayan Hazal Kaya, temaslı duruma düştü.

Selin Şekerci, Yeşilçam dizisinde Mine isimli bir ses sanatçısını canlandırmıştı. Oyuncu, televizyon ekranında ise en son Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisinde yer almıştı. Hayranları oyuncuyu yeniden televizyon ekranında görmek istiyor.