Ana sayfa Sosyal Medya 3 yıl aradan sonra Selin Şekerci, televizyon ekranına bambaşka bir rolle dönüyor!

3 yıl aradan sonra Selin Şekerci, televizyon ekranına bambaşka bir rolle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Şekerci, televizyon dizisi olarak en son 2020 yılında Çatı Katı Aşk isimli projeye sonradan katılmıştı. Son dönemde sinemaya daha çok ağırlık veren oyuncu, ayrıca Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam isimli dijital dizide de Mine karakterini canlandırmıştı.

Benden Ne olur, Sevda Mecburi İstikamet ve Annesinin Kuzusu isimli sinema filmlerinde de yer alan ünlü oyuncu, hayranları ile çok yakında yeni bir televizyon dizisinde buluşacak. Kanal D ekranında 22 Mart çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Kraliçe isimli dizide Burcu Özberk gibi kadın başrollerden bir diğeri de Selin Şekerci oldu.

3 yıl aradan sonra Selin Şekerci, televizyon ekranına bambaşka bir rolle dönüyor! 1

Zeynep isimli karakter ile ekranda yer alacak olan ünlü oyuncu, bu karakterin kendisine benzediğini ve bunun da bir heyecan yarattığından bahsetti.

Selin Şekerci, ekrana güçlü bir kadın karakteri ile dönecek ve çekimler öncesinde rol için bazı küçük sürprizler de hazırladı. İşte oyuncunun karaktere yönelik olarak dikkat çeken sözleri:

“Ben güçlü kadınlar oynamayı seviyorum ve yine önüme oldukça güçlü bir karakter geldi. Zeynep’in bunun yanında bir sürü sofistike detayı da var. Zeynep’te kendimle ilgili de bir sürü şey buldum.

3 yıl aradan sonra Selin Şekerci, televizyon ekranına bambaşka bir rolle dönüyor! 207

Mesela Zeynep şifacı; otlarla bitkilerle ilgileniyor. Bunlar benim için çok tatlı detaylar. Bunları çalışabilirim, araştırabilirim. Ben böyle şeyleri seviyorum. Zeynep’le ilgili takılar yaptırdım. Kostümlere aksesuar olsun diye… Çiçekleri araştırdım ne neye iyi gelir şeklinde… Zeynep içinde bir sürü şey bulabileceğim bir karakter. Benim de onun dünyasında yaşayabileceğim bir rol. Bu yüzden çok heyecanlıyım.”