Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinin 3 yeni oyuncusu ortaya çıktı! Selin Şekerci en kritik isim oldu!

Aile dizisinin 3 yeni oyuncusu ortaya çıktı! Selin Şekerci en kritik isim oldu!

tarafından ker_def

Aile isimli Show TV dizisinin 3 Ekim salı akşamı yayınlanacak olan 14. yeni bölümü merakla beklenirken, dizinin yeni oyuncuları da büyük ilgi çekecek gibi gözüküyor.

Özellikle de Avukat Serap karakterinde Selin Şekerci ile anlaşılmış olması dizinin hayranlarını da bir hayli memnun etti. Devin’in arkadaşı olan Serap’ın hikayede kilit bir noktada yer alması bekleniyor.

Nejat İşler’in canlandırdığı Cihan karakteri ile Serap’ın ilişkisinin Soykan ailesini nasıl etkileyeceği konusu yeni sezonun en önemli detaylarından birisi olacak.

Show TV’de ekranlara gelen, Ay Yapım imzalı ilk sezonuyla büyük ilgi gören ‘Aile’nin 2 sezonu 3 Ekim tarihinde başlayacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı başrollerinde buluşturan dizide yeni oyunculardan birisi de usta isimlerden Ayda Aksel… Aslan karakterinin halası Nedret karakterini canlandıracak olan Ayda Aksel, deneyimlerini genç isimlerle paylaşabileceği uygun bir proje bulmuş oldu.

Aile dizisinde kartların yeniden dağıtılacağı ikinci sezonda bir diğer yeni karakter ise Bedri olacak… Alper Çankaya’nın canlandıracağı Bedri karakteri sürprizlerle birlikte geliyor.

İlk sezonuyla salı akşamları hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vuran Ay Yapım’ın ‘Aile’ dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı.