Ana sayfa Dizi Analiz Kalp Yarası dizi hayranları kaybolan karakteri geri istiyor!

Kalp Yarası dizi hayranları kaybolan karakteri geri istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 27. yeni bölümünü hayranlar büyük bir heyecanla bekliyor. 10 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden fragmanlar paylaşıldı. Dizinin hikayesinde bir hayli hareketlilik yaşanıyor.

Nilsu Berfin Aktaş’ın da 28. bölümden itibaren diziye sürpriz bir karakter ile katılacağı ortaya çıkmıştı. Diziye yeni bir karakter katılması gayet yerinde bir karar ve heyecanı daha da çok artıracaktır.

Ancak dizinin hayranları senaristlerden başka bir şey istiyor. Yağmur Tanrısevsin’in canlandırdığı Ayşe karakterinin son hallerini pek de beğenmeyen izleyiciler, sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda senariste mesaj yolluyor.

Yaz döneminde başlayan dizinin hikayesinde daha önce Ayşe karakteri daha güçlüydü… Yaptığı çıkışlarla ses getiren ve dik bir duruş sergileyen Ayşe’nin bu durumu son bölümlerde kayboldu. İşte izleyiciler güçlü ve kendini savunabilen Ayşe karakterinin kaybolduğunu düşünüyor. Bu nedenle de senaristlere mesaj yollayan dizi hayranları, karakterin yeniden eski haline dönmesini istiyor.

Bir dizi hayranı bu konuda şöyle yazdı: “İlk başlardaki Ayşe nasıl güçlüydü. Çok acı çekti, yıkıldı. Ama yeniden kalkma gücünü kendisinde buldu. Keşke Ayşe’yi senarist geri döndürse de keyifle izlesek. Bazen Azade bile karşısında susardı.”

Güçlü bir Ayşe’yi yeniden görmek isteyen ve karakterin bu özelliğinin ortadan kalktığını düşünen hayranlar, karakterdeki dönüşümden memnun değil. Artık daha saf ve ne yaptığını bilmeyen birisine dönüşen Ayşe’nin durumu birçok izleyiciyi rahatsız ediyor.