Ana sayfa Sosyal Medya Kraliçe dizisiyle ilgili Selin Şekerci’den önemli bir itiraf geldi!

Kraliçe dizisiyle ilgili Selin Şekerci’den önemli bir itiraf geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Kraliçe dizisinde başrolde yer alan isimlerden birisi de Selin Şekerci… Gökhan Alkan ve Burcu Özberk ile birlikte dizinin ana oyuncularından birisi olan Selin Şekerci, 2020 yılında son anda katıldığı Çatı Katı Aşk dizisinden sonra Yeşilçam isimli dijital dizide yer almış ama televizyon projelerini kabul etmemişti.

Kraliçe dizisi ile birlikte 2 yıllık aradan sonra yeniden hayranları ile bir televizyon projesinde buluşan oyuncu, çekimlerin iyi gittiğini söyledi. Reytingleri düşük geldiği için Kraliçe dizisiyle ilgili 11. bölümde erken final yapacağı bilgisi de basına yansıdı. Selin Şekerci de yeterince iyi reyting alamadıkları düşüncesine katıldığını ifade eden sözler söyledi.

Oyuncu, “Gerekli ilgiyi aldı mı bilmiyorum? Şu an reyting alamıyoruz. Genel olarak reytinglerde bir düşüş var galiba. Biz diziyi çekiyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Hayal ettiğimiz düzeyde değil, reytinglerde genel bir düşüş var” şeklinde konuştu. Dizinin ikinci sezonda devam edip etmeyeceğini kendisin de merak ettiğini dile getiren oyuncu artık son sözün yapımcı ve kanal yetkililerinde olduğunu da ifade etti.

Queen Sugar isimli ABD dizisinden uyarlanan Kraliçe, 3 kardeşin hikayesi olarak dikkat çeken bir proje oldu. Televizyon izleyicilerinin pek de alışık olmadığı bir hikaye kurgusu ortaya koyan dizinin karma bir konu olduğunu ve oyuncular olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Kraliçe dizisinin 11. bölümü ile birlikte 31 Mayıs Çarşamba günü izleyicilerine veda etmesi bekleniyor.

Kalıplaşmış bir güzellik algısı olduğunu ama kendisinin bunun biraz dışında kaldığını ifade eden oyuncu, bunun da kendisine teklif edilen rollerde farklı işleri beraberinde getirdiğini düşünüyor.

Oyuncu, “Daha eşsiz bir fiziksel durumunuzun olması bazı rollerde avantaj oluyor” dedi.

Estetiğe karşı olmadığını ifade eden oyuncu, ancak rol için estetik yaptırmayacağını da ifade etti.