Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde en büyük şaşkınlık Selin Şekerci’de yaşandı!

Aile dizisinde en büyük şaşkınlık Selin Şekerci’de yaşandı!

tarafından ker_def

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisinde ikinci sezon çok etkili şekilde başladı. Henüz sadık izleyici kitlesinin dizi için ekran başına geçmediğini ise reytinglerin beklenenden daha düşük gelmesinden anlayabilirsiniz.

En büyük sürpriz ise Selin Şekerci’nin canlandırdığı Serap karakterinde yaşandı. Serap’ın kim olduğunun öğrenilmesi dizinin hikayesini daha da hareketlendirdi. Dizinin ikinci sezonuna çok etkili bir şekilde giriş yapan Selin Şekerci’nin Aile dizisinin hikayesinde önemli bir değişim başlattığını da söylemek yanlış olmayacaktır.

Dizinin hikayesinde; Soykan ailesinin düşmanı olan İlyas’ın kızı Serap, Cihan ile ittifak yaptı.

İlyas, Serap ve Cihan ittifakının nelere sebep olacağı şimdiden büyük bir merak konusu oldu. Diğer yandan videoyu internete sızdıran kişinin de Serap olduğu öğrenildi.

Aslan’ın Devin’in gitmesine engel olmak için yaptığı hamle tüm dengeleri altüst etti. Aslan, Soykanlar hakkında soruşturma başlatılmasını istedi böylelikle Devin yurt dışına çıkamadı. Finalde Devin, Soykan ailesi ile birlikte kelepçelerle karakola getirildi.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında ise olayların nereye varacağına yönelik işaretler bulunuyor. Devin’in Hülya’ya meydan okuması ve Soykanların karşısında durması heyecanı artırıyor.

İlyas’ın Cihan’ı, kızı Serap ile ilgili uyarması dikkat çekerken, Tolga’nın yaralı bir halde baygın olması akıllara “Tolga öldü mü?” sorusunu getiriyor.

Bir tarafta ailesini koruma mücadelesi veren bir tarafta ise Devin ile aşkını kurtarmaya çalışan Aslan’ın tüm bu yaşananlar karşısında ne yapacağı ise merakla bekleniyor.

Aile dizisi 15. yeni bölümü ile 10 Ekim Salı akşamı Show TV ekranında olacak.