Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolga Sarıtaş kendisiyle ilgili hayranlarını şaşırtacak itiraflar yaptı!

Tolga Sarıtaş kendisiyle ilgili hayranlarını şaşırtacak itiraflar yaptı!

tarafından ker_def

Arıza dizisinde yer alan ve Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Tolga Sarıtaş, finalin ardından bir süre dinlendi… Oyuncu şimdilerde yakın arkadaşı olarak ifade ettiği Engin Akyürek ile yeni bir projeye başladı.

Yolun Açık Olsun isimli sinema filmi için sete çıkan Tolga Sarıtaş, Netflix projesi için sette emek veriyor. Oyuncu, yeni sezon için henüz bir dizi projesi ile anlaşma yapmadı. Ancak izleyicilere umut aşılayan projeyle yeniden ekrana dönmeyi çok istiyor. Kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olan oyuncu, Hürriyet gazetesindeki röportajında karakteri ile ilgili bazı detaylar verdi.

“Görmediğimiz sen nasıl biri?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Sarıtaş, kendisini güvenli alan adamı olarak tarif etti. Arkadaş canlısı olduğunu da belirten oyuncu, “Müzik yapmayı çok seviyorum. Dinamik ve işkolik bir yapım var. Aynı anda birkaç şeyi yapmak istiyorum, hatta menajerim Özlem Durak o anlarda “Dur, sakin ol biraz” der” diye konuştu.

Takıntılı birisi olduğunu da itiraf eden Tolga Sarıtaş, “Çok ufak bir şeye kafamı takıp günlerce düşünebilir, üzerine uzun uzun konuşabilirim. Bu beni ve yakın çevremi yorabiliyor” açıklamasını yaptı.

Mükemmelliyetçi birisi olduğunu da anlatan Tolga Sarıtaş, yakınlarının en çok da bu huyundan şikayetçi olduğunu belirtti.

Oyuncu, “Ayrıntılara çok takılıp titizlenebiliyorum” dedi.