Ana sayfa Sosyal Medya Birçok teklifi reddeden Cihan Ünal, atv dizisi için İstanbul’a döndü!

Birçok teklifi reddeden Cihan Ünal, atv dizisi için İstanbul’a döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Usta oyuncu Cihan Ünal, uzun bir aradan sonra yeniden dizilerde yer alacak. Oyuncu, Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği Yalnız Kurt isimli dizide başrolde bulunuyor.

atv ekranında yakın zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Türkiye tarihinin önemli olaylarını hatırlatan bir görüntüler dikkat çekti. Golyat isimli gizli bir örgütün Türkiye üzerindeki kötü planlarına karşı mücadele verecek olan bir kahramanın hikayesi olarak ortaya çıkan Yalnız Kurt, siyasi göndermeleri ile de dikkat çekecek bir yapım.

Hasan Denizyaran ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Cihan Ünal, Yalnız Kurt dizisinin heyecanını yaşıyor. Uzun süredir Kıbrıs’ta yaşayan Cihan Ünal, proje için İstanbul’a geldi. Usta oyuncu, bir alışveriş merkezinde TV100 kameraları tarafından görüntülendi.

Yalnız Kurt isimli diziden bahseden Cihan Ünal, “Dizi yapacağım. Aslında Kıbrıs’tayım. Buraya gelince bazı ihtiyaçlar oldu, onları aldım” diye konuştu.

“Çok güzel bir ekip, çalışmalar başladı inşallah sonu iyi gelir” diye konuşan Cihan Ünal, en son Söz isimli dizide yer almıştı. Pandemi nedeniyle setlere dönmek istemediğini belirten Cihan Ünal, Kıbrıs’ta üniversitede ders verdiğini ve uzun süredir de ada da yaşadığını ifade etti.

“Birçok teklif geldi ama salgından dolayı gelmedim. Şimdi, üçüncü aşımı da oldum. Her şey yolunda” diye konuşan Cihan Ünal, ilerleyen yaşına rağmen bir hayli enerjik görünüyordu.