Ana sayfa Dizi Haberleri Birinciliği kaybeden Kırmızı Oda’ya ünlü akını sürüyor!

Birinciliği kaybeden Kırmızı Oda’ya ünlü akını sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisi cuma akşamları birincilik yarışında geçen hafta zirvede yer alamadı. Geçen sezonun flaş dizisi olan Kırmızı Oda’nın başrolünde Binnur Kaya bulunuyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattaki olaylardan derlediği hikayelerin senaryolaştırılarak ekrana sunulması ile Kırmızı Oda dizisi ortaya çıktı.

Bugüne kadar çok güçlü hikayeler ve konuk oyuncuların da öne çıkan performansları ile Cuma rekabetinde bir numara olan Kırmızı Oda artık üstünlüğünü kaybetti. Arka Sokaklar ile Aziz dizileri birincilik kürsüsünde yer alan yapımlar oldu. Kırmızı Oda’nın reytingleri de düşüyor ve geçen yıl yaşanan izleyici ilgisinin bu sezon azaldığı gözlemleniyor.

Dizinin hikayelerinde yer alan ünlü isimler de çoğalmaya devam ediyor. Geçen hafta izleyiciler şarkıcı Gökhan Özoğuz’u Dara isimli karakterde izlemeye başladı. Bu karakter bir hayli dikkat çekici oldu ve şimdi yeni bir ünlü isim daha hikayeye katılıyor.

Birinciliği kaybeden Kırmızı Oda'ya ünlü akını sürüyor! 7

Sitare Akbaş, Sare karakteri ile dizide yerini almaya başlayacak. Sare, Dara’nın sevgilisi olarak izleyicilerle buluşacak. Uyku problemi çeken ve bu nedenle de büyük sorunlar yaşayan Dara karakteri diziye yeni bir heyecan getirdi. Şimdi de Sitare Akbaş bu yeni hikayenin yeni ünlüsü olarak sette yerini alacak.

Sitare Akbaş, 2021 yılında Sen Çal Kapımı isimli romantik dizinin ardından Ramo isimli aksiyon yapımında yer almıştı.