Ana sayfa Sosyal Medya Birisi dizi; Yılmaz Erdoğan üst üste 3 projeyle hayranlarını yine mest edecek!

Birisi dizi; Yılmaz Erdoğan üst üste 3 projeyle hayranlarını yine mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılmaz Erdoğan’ın başında bulunduğu Çok Güzel Hareketler 2 isimli program final yaparak ekran ömrünü tamamladı. İstanbul’dan uzaklaşan ve zaman zaman şehre gelen ve zamanını Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki çiftliğinde geçiren Yılmaz Erdoğan, üretmeye devam ediyor.

Yılmaz Erdoğan’ın önünde birisi dizi olmak üzere 3 önemli proje bulunuyor. Organize İşler isimli iki sinema filmi çeken usta oyuncu, bu sefer de projenin dizi versiyonunu yapacak. Senaryo yazım çalışmalarını sürdüren Yılmaz Erdoğan, 8 bölümlük ve dijital bir dizi olacağını söyledi. Müjdeyi hayranlarına açıklayan ünlü oyuncu, her iki sinema filminde de yer alan oyuncuların bazılarının dizi versiyonunda da yer alacaklarını söyledi.

Yılmaz Erdoğan’ın bir başka projesi ise Aydınlık Evler isimli yeni tiyatro oyunu projesi. Yıllar önce Bir Demet Tiyatro ile milyonları etkileyen ünlü oyuncu, bu sefer sahne gerisinde yönetmen ve senarist olarak yer alacak. Demet Akbağ, Salih Bademci ve Sinem Ünsal oyunda yer alacak isimler olarak şimdiden ortaya çıktı. Bir mahallede geçen hikaye Hicri isimli bir berberin anlatımı üzerinden ilerleyecek.

Yılmaz Erdoğan’ın hayranlarına bir başka sürprizi ise Münakaşa isimli oyun oldu… 3 yıllık aradan sonra yeniden tiyatro sahnesine dönüş yapacak olan usta oyuncu, tek kişilik gösterisi ile Türkiye turuna çıkacak.

BKM Mutfak ve Globe Live organizasyonunda düzenlenen oyunda Yılmaz Erdoğan’ın gündemden ele aldığı konular ile eğlenceli bir ortam oluşacak. Her biri birbirinden keyifli yeni anektodlarla zenginleşen gösterisi seyirciyi 2,5 saatlik bir kahkaha tufanına davet ediyor.

3 yıllık aranın ardından geçtiğimiz aylarda tekrar sahnelere dönen Yılmaz Erdoğan’ın turne takvimi şöyle: 3 Mart Ankara, 4 Mart Eskişehir, 9 Mart Kayseri, 10 Mart Konya, 18 Mart Bursa, 20 Mart İzmir, 30 Mart Uşak, 31 Mart Antalya….