Ana sayfa Sosyal Medya Herkes bu haberi bekliyor! Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir enerjisi çok beğenildi, şimdi de dizi gelsin!

Herkes bu haberi bekliyor! Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir enerjisi çok beğenildi, şimdi de dizi gelsin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Taktikleri isimli sinema filminin Netflix’te 11 Şubat Cuma günü yayınlanması ile birlikte sosyal medyada müthiş bir etkileşim yaşanıyor… Dizinin 60 ülkede birden en çok izlenen ilk 10 yapımdan birisi olması Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir’in müthiş bir başarısı oldu.

Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filminin bu kadar büyük başarıya ulaşmasında iki genç oyuncunun hem uyumlu olmaları hem de yüksek enerjilerini hikayeye yansıtmaları oldu… Aslında klişe bir konu ve romantik komedi hikayesi olmasına rağmen, iki başrol oyuncusunun güçlü sinerjisi sayesinde Aşk Taktikleri bu kadar büyük ilgiyi üzerine çekti.

Yakışıklı reklamcı Kerem ile, blog yazarı güzel Aslı’nın hikayesi olarak ortaya çıkan Aşk Taktikleri’nin çok beğenilmesinin ardından izleyiciler, şimdi de filmin devamını beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Herkes bu haberi bekliyor! Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir enerjisi çok beğenildi, şimdi de dizi gelsin! 8

Aşk Taktikleri isimli sinema filminin ikincisinin mutlaka çekilmesi gerektiğini belirten birçok izleyici, sosyal medyada Netflix’e mesaj üstüne mesaj yolluyor.

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisine olan büyük ilgi filmin devamının gelmesi konusunda izleyicilerin sosyal medyayı bir etkileme aracı olarak kullanmaya itti.

Aşk Taktikleri’nin yayınlanması ile birlikte sosyal medyada birçok fotoğraf ve video paylaşan ikilinin hayranları, Aslı ve Kerem karakterlerini çok sevdiklerini ve onların aşkının kendilerini olumlu etkilediğini ve mutlaka devamının gelmesi gerektiğini belirten ifadeler kullanıyor.

Herkes bu haberi bekliyor! Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir enerjisi çok beğenildi, şimdi de dizi gelsin! 9

Bu tür yorumlar Netflix yetkililerinin devam kararı vermesine etki eder mi bilinmez ama, Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız böyle güçlü bir karşılık bulmuş iken bunu bir diziye dönüştürmek yapımcıların aklına gelecektir.

Aşk Taktikleri çok beğenildi ve şimdi bu ikiliyi yine bir romantik komedi hikayesinde bir dizide buluşturmak iyi sonuçlar verecektir.

Tabii ki Aşk Taktikleri filminin ikincisi çekilir ise bu da izleyicileri memnun edecektir.