Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi yakında İspanya’da yayınlanacak!

Bizim Hikaye dizisi yakında İspanya’da yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İngiliz yapımı Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye’nin yakında İspanya’da yayınlanacağı duyuruldu. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrolünde yer aldığı dizi yaklaşık iki yıl önce final yaparak ekrana veda etmişti.

RaniniTV’de yayınlanan habere göre Dizinin dağıtımını üstlenen Calinos Entertainment yaptığı açıklamayla Mediaset Spain’le yeni bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Şirketin CEO’su Fırat Gülden, “Mediaset’le olan iş birliğimizi başarılı dramamız Bizim Hikaye ile büyüttüğümüz için mutluyuz. Dizi, dünya genelinde büyük başarı kazandı ve İspanya’daki izleyicilerin de bu çetin hikayeyi seveceğine inanıyoruz,” dedi.

Bizim Hikaye dizisi yakında İspanya'da yayınlanacak! 8

Med Yapım tarafından çekilen dizi Eylül 2017-Mayıs 2019 tarihleri arasında Fox TV’de yayınlanmıştı. Orijinali olan Shameless’ta Türk kültürüne aykırı pek çok unsur bulunmasına rağmen dizi senaristleri Hatice Meryem, Banu Kiremitçi Bozkurt, Ebru Hacıoğlu, Verda Pars tarafından çok güzel bir şekilde uyarlanmış ve başarılı olmuştu.

Bizim Hikaye dizisi yakında İspanya'da yayınlanacak! 9

Dizi öyle başarıya ulaşmıştı ki orijinali ve Amerikan versiyonundan dahi daha çok ilgi görmüştü. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy bu başarıyı şu sözlerle özetlemişti: “Türkiye’de izlenen diziler, dünyanın her yerinde izleniyor. Dizilerimiz dünyada free kanallarda yayınlanıyor. 500 milyon tekil insan tarafından izlenen dizilerimiz var. Hiçbir Amerikan dizisi bu rakama ulaşamaz.”

Bizim Hikaye dizisi annesini kaybetmiş, alkolik babası ve beş kardeşiyle yaşayan Filiz’in zor hayatını anlatıyordu.