Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın yazarı Tomris Giritlioğlu’ndan zehir zemberek açıklama! Ortalık karışacak!

Kalp Yarası’nın yazarı Tomris Giritlioğlu’ndan zehir zemberek açıklama! Ortalık karışacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Süreç Film tarafından çekilen ve ATV’de yayınlanması planlanan Kalp Yarası dizisinin hazırlıkları sürüyor. Oyuncular ve set ekibi diziyi izleyiciye ulaştırmak için çalışırken, hikayenin yazarı Tomris Giritlioğlu oldukça sert bir açıklama yaptı.

Kalp Yarası dizisinin hikayesi bugüne kadar pek çok başarılı dönem dizisine imzasını atan yazar Tomris Giritlioğlu’nun Teklif isimli hikayesinden uyarlandı. Senaryosu ise Sema Erol ve Mahir Erol’a ait.

Kalp Yarası'nın yazarı Tomris Giritlioğlu'ndan zehir zemberek açıklama! Ortalık karışacak! 10

Diziyle ilgili beklentiler büyük. Ancak Tomris Giritlioğlu Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ortalığı karıştıracak türden. Giritlioğlu paylaşımında şunları söyledi:

“Kalp Yarası’nı neden konuşmuyorum? Kanal, her geçen gün hikayede bazı değişiklikler yapiyor, bunları takip edemediğim için sessiz kalmayı tercih ettim. Mesela hikayemde Ayşe ilk bölümde ölecek, kanal onu yaşatmak isteyebilir gibisinden örnekler olabilir.”

Kalp Yarası'nın yazarı Tomris Giritlioğlu'ndan zehir zemberek açıklama! Ortalık karışacak! 11

Tomris Giritlioğlu’nun bu paylaşımı üzerine bir takipçisi de “Ayşe Yağmur Tanrısevsin değil mi? Nasıl ölüyor ilk bölümde?”

Giritlioğlu da şöyle yanıt verdi: “Ölmüyor, “mesela” diye örnek verdim.”

Kalp Yarası'nın yazarı Tomris Giritlioğlu'ndan zehir zemberek açıklama! Ortalık karışacak! 12

Bir başka takipçisi de Tomris Giritlioğlu’nun paylaşımına şöyle yorumda bulundu: “Tomris Hanım, keşke kanal senaryoya gereğinden fazla müdahalede bulunmasa. Bazı diziler sırf izleyicinin isteğine göre senaryoyu şekillendiriyor. O halde yazana saygı nerede kalıyor?”

Tomris Giritlioğlu’nun yanıtı da: “Saygı olsaydı…” şeklinde oldu.

Kalp Yarası'nın yazarı Tomris Giritlioğlu'ndan zehir zemberek açıklama! Ortalık karışacak! 13

Ünlü yazar, yorumlarından anlaşılıyor ki senaryo ekibine ve yapım şirketine kırgın. Yorumu ayrıca dizi dünyasındaki önemli bir soruna da parmak basıyor.

ATV’de yayınlanacak ve yönetmenliğini Hülya Bilban’in yapacağı Kalp Yarası’nın diğer oyuncuları arasında Yağmur Tanrısevsin, Toprak Can Adıgüzel, İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de yer alıyor.

İki ailenin intikam dolu etkileyici hikayesini anlatan dizinin konusu şöyle:
Ferit (Gökhan Alkan) ve Nilgün (Merve Çağıran) ailelerinin de desteğiyle evlilik planı yaparken her şey alt üst olur. Ömer atı rahatsızlanınca çiftliğe erken dönmek zorunda kalır ve Nilgün’ü, seyisin oğlu Ömer’le (Toprak Can Adıgüzel) oldukça samimi şekilde görür. Ardından da karşısına çıkan Ayşe’ye (Yağmur Tanrısevsin) bir “teklif”te bulunur.