Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maria ile Mustafa’dan sonra Jessica May setlere geri dönüyor!

Maria ile Mustafa’dan sonra Jessica May setlere geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Jessica May, Brezilya’da doğdu ama Türkiye’de üne kavuştu. Yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile göz dolduran oyuncu, dizi sevenler tarafından da hayranlıkla takip ediliyor.

Hüseyin Kara isimli fotoğrafçı ile evlenen Jessica May, pandemi nedeniyle göremediği ailesi ile buluşmak üzere Brezilya’ya gitmişti. Bir süredir ekranda yer almayan oyuncu, geçen sezon erken final yapan Maria ile Mustafa isimli dizinin başrolünde yer aldı.

Önceki sezon Yeni Gelen dizisiyle parlayan Jessica May, atv dizisiyle oyunculuğunu geliştirdi. Yeniden setlere dönmek için gelen teklifleri değerlendiren oyuncunun 4 bölümlük bir televizyon filmi projesini kabul ettiği ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kanal D için hazırlanacak olan Gönül Hırsızı isimli 4 bölümlük projenin kadın başrolü Jessica May oldu.

Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğini yapacağı proje için hazırlıklar devam ediyor. Alper Erze’nin hikayesini yazdığı film serisinde Yağız Can Konyalı ile Ayhan Sicimoğlu’nun da yer alacağı ortaya çıktı.