Ana sayfa Dizi Haberleri Bizzat yapımcısı açıkladı! Kanunsuz Topraklar’da yakında büyük bir değişim olacak!

Bizzat yapımcısı açıkladı! Kanunsuz Topraklar’da yakında büyük bir değişim olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar yılbaşı tatili ve koronavirüs arası derken çekimleri gerçekleştirilememişti. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı resmen açıklanmayınca izleyici de merak etmişti. Dizinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Bu arada Kanunsuz Topraklar’ın yapımcısı Faruk Turgut’tan da açıklama geldi. Açıklamada Turgut, bu aranın ekibe iyi geldiğini, çok önemli kararlar alındığını belirtti.

Her ne kadar reytinglerde sıkıntı çekse de Fox TV’nin sevilen dizilerinden biri Kanunsuz Topraklar. Dizi etkileyici hikayesiyle ve güçlü oyuncularıyla dikkatleri çekiyor. Hazırlıkları bir yıl süren dizi beğenilse de reytinglerden istenilen rakamları alamıyor. Kanunsuz Topraklar, çarşamba akşamları en çok izlenen diziler Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in gölgesinde kaldı.

Kanunsuz Topraklar dizisi Aralık ayının son günlerinde koronavirüs sorunu ile karşı karşıya kalmıştı. Doğaç Yıldız ve Başak Parlak’ın ardından Hazar Motan’ın da sette koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Bizzat yapımcısı açıkladı! Kanunsuz Topraklar'da yakında büyük bir değişim olacak! 9

Üç oyuncunun karantina süreci ve yılbaşı nedeniyle de çekimlere bir süre ara verildi. Ardından dizide dördüncü vaka da ortaya çıktı. Oyuncu Mine Teber’in testinin sonucunun da pozitif çıktığı öğrenildi. Bu durum dizinin yeni bölümünün yayın tarihini de bir hayli geciktirdi.

Ancak kısa süre önce dizinin yeni bölümünün yayın tarihi de açıklandı. Buna göre Kanunsuz Topraklar’ın 13. bölümü 19 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak.

Ekip yeni bölüm için de sete çıktı. Ekibin sete çıktığı duyurusu bizzat dizinin yapımcısı Faruk Turgut tarafından yapıldı. Turgut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kanunsuz Topraklar ekibi yarın sete çıkıyor. Ara bize iyi geldi. Hem senaryoda, hem de girecek ve ayrılacak oyuncular konusunda kararlar aldık. Çok daha etkili bölümler ile karşınızda olacağız. Bizi izlemeye devam edin.” dedi.

Bizzat yapımcısı açıkladı! Kanunsuz Topraklar'da yakında büyük bir değişim olacak! 10

Bu arada Faruk Turgut bir başka paylaşımında da şunu yazdı: “Kanunsuz Topraklar’ın 70 ülkeye satıldığı haberi doğru değildir. Bu tür haberlere itibar etmeyin.”

Bizzat yapımcısı açıkladı! Kanunsuz Topraklar'da yakında büyük bir değişim olacak! 11