Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan yeni yılı Kapadokya’da karşıladı ama bir ayrıntı dikkat çekti

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan yeni yılı Kapadokya’da karşıladı ama bir ayrıntı dikkat çekti

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranların iki sevilen ve aranılan genç oyuncuları Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan’ın aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Çift 2022’ye birlikte girdi. Çiftin yeni yıla Kapadokya’da beraber girdiklerini sosyal medya paylaşımları ele verdi. Instagram hesabından Kapadokya’dan art arda foroğraflarını paylaşan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan paylaşımına;’ Bitmeseydiiii’ notunu düştü.

En son Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz  dizisinde  ‘Yağmur Kara’ karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan’ın adı şu sıralar, Çağatay Ulusoy’un dizisi Süslü Korkuluk’ta Ulusoy’a partner olacak kadın oyuncular arasında anılıyor.

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan yeni yılı Kapadokya'da karşıladı ama bir ayrıntı dikkat çekti 8

Yeni yıla sevgilisiyle beraber giren güzel oyuncunun, Deniz Can Aktaş ile birlikte fotoğrafını paylaşmaması da gözlerden kaçmadı.

Aynı şekilde Kapadokya’dan pek çok paylaşımda bulunan yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş’ta yalnız poz vermeyi tercih etti.

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan yeni yılı Kapadokya'da karşıladı ama bir ayrıntı dikkat çekti 9

Oyuncunun paylaşımına takipçileri, ‘Hafsanur nerede? şeklinde yorumlarda bulundular. İkilinin neden birlikte poz vermediği hayranları arasında da merak konusu oldu.

Deniz Can Aktaş şu sıralar ünlü oyuncu Alina Boz ile başrolü paylaştığı Bandırma Füze Kulübü isimli filmin çekimlerini sürdürüyor. Çekimleri Bandırma’da gerçekleştirilen filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak oturuyor.

Gerçek bir olaya dayanan filmin hikayesi de çok çarpıcı. Filmde, Türkiye’nin ilk uzay oluşumu Bandırma Füze Kulübü’nün hikayesi anlatılıyor.