Ana sayfa Dizi Fragmanları Blu TV’nin Sokağın Çocukları dizisinde beşinci bölüm yayında!

Blu TV’nin Sokağın Çocukları dizisinde beşinci bölüm yayında!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin özel yapımı ‘Sokağın Çocukları’nın gerilim yüklü sahnelerle başlayan dördüncü sezonu her hafta yayınlanan yeni bölümüyle heyecanı sürdürüyor.

Yeni bölüm fragmanı büyük ilgi toplayan dizinin beşinci bölümü bugün BluTV’de yayında. Yeni bölümde dikkat çeken gelişmeler olacak. Cezaevinde başlayan kaosun ardından Onur ve ekibinin cezaevindeki mücadelesi giderek daha tehlikeli bir hal alırken yolun sonunun nereye varacağı büyük merak uyandırıyor.

Yeni bölümde hapishanede başlayan kaosla birlikte Hakimi’nin hedefi bu sefer Onur oluyor. Dışarıda ise babasını amcasının öldürdüğünü öğrenen Fazıl intikam peşine düşüyor. Amcasına karşı yaptığı hamle büyük bir yüzleşmeyle sonuçlanacak.

Sokağın Çocukları dizisi dördüncü bölümünde ise kısaca şunlar yaşanmıştı: Onur ve ekibinin Suriye’de bulunan sorgular, işkenceler ve ölümlerle dolu hapishanedeki mücadelesi sürerken koğuştaki örgütlerin de birbirlerine düşmesiyle şartlar gitgide çetinleşiyor. Hakimi’nin gerçek kimliğinin ortaya çıkması ise hapishanedeki dengeleri değiştiriyor.

‘Sokağın Çocukları’, dördüncü sezonun beşinci bölümüyle bugün 19.00’da BluTV’de.