Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TV8’in Canım Annem dizisinde aşk ve aile dramı yaşınıyor!

TV8’in Canım Annem dizisinde aşk ve aile dramı yaşınıyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği, bir aşk ve aile dramının yaşandığı “Canım Annem” hafta içi her gün 14.45’te TV8’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker gibi isimler yer alıyor.

Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Emrah Şendur’un yönetmenliğini yaptığı Canım Annem dram dolu bir günlük dizi olarak tv8’in ilgi bekleyen yeni projesi. Şubat ayında başlayan dizi heyecanlı bölümlerle devam ediyor.

Canım Annem’in hikayesinde yaşananlar ile ilgili detaylar şöyle:  Murat Nazlı’ya karşı zaten ön yargılıyken, Melek sayesinde Nazlı hakkındaki düşünceleri gittikçe olumsuzlaşır. Kimse Nazlı’yı istemese de Nazlı, küçük Zeynep’e sadık kalır ve bunun sonucunda sürpriz bir şekilde ödüllendirilir.

Bu sırada Rüstem’in ilgisi Nazlı’dan üvey kardeşi Oya’ya kayar. Sümbül, kötü bir şeyler döndüğünü sezinler. Rüstem’in neler yapabileceğinin farkındadır ve kızını korumak için de elinden geleni yapacaktır.

Hepsi ve daha fazlası bu hafta Canım Annem dizisinde…