Ana sayfa Sinema Burcu Gönder ile Bülent Emrah Parlak boşanmalarından sonra film projesi için yeniden bir araya geldi!

Burcu Gönder ile Bülent Emrah Parlak boşanmalarından sonra film projesi için yeniden bir araya geldi!

tarafından ker_def

“Üç Günlük Dünya” filmi Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönderi’ ikilisini buluşturdu. 3 Mayıs’ta vizyona girecek olan filmde eski eşler karı ve koca karakterleri canlandırarak farklı bir duygu yaşadı.

Gerçek hayatta da sevgili olan, sonra evlenen ve ardından da boşanarak ilişkilerini bitiren çiftin sonraki bir süreçte bir film projesinde bir araya gelerek karı ve koca karakterlerini canlandırması dikkat çekiciydi.

Yaşadıkları ayrılıktan sonra böyle bir rolde eski kocası ile bir araya gelme ile ilgili konuşan Burcu Gönder, şöyle konuştu: “Bizler profesyonel oyuncularız. Bu sebeple kötü hissetmedik tabi. Aksine birbirini iyi tanıyan bilen iki oyuncunun karşılıklı oynaması daha rahat. Daha önce de bir çok projede birlikte yer aldık yine bir proje gelirse beraber oynarız.”

Üç Günlük Dünya filminin başrol oyuncusu Bülent Emrah Parlak da çok eğlendiklerini açıkladı!

Bülent Emrah Parlak, İstanbul’da çekimleri gerçekleşen Üç Günlük Dünya filmi için, “Biz çekerken çok eğlendik ve heyecanlandık. Umarım siz de izlerken aynı güzel duygularla izlersiniz. Çok klasik şeyler söylüyorum biliyorum ama gerçekten hislerim bunlar. Çok mutlu ve keyifli bir proje oldu” diye konuştu.

Yapımcılığını Levent Hançer, Çetin Çaçur ve Erkan Çelik’in üstlendiği, senaryosu Ceren Keklik’e ait, yönetmen koltuğunda Caner Erzincan’nın oturduğu, filmin başrollerini Bülent Emrah Parlak, Erkan Petekkaya, Batuhan Sert ve Erkan Çelik paylaştı.