Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Boğa Burcu iş ve aşk hayatında neye dikkat etsin? Şenay Devi haftalık burç yorumunda neler dedi?

Boğa Burcu iş ve aşk hayatında neye dikkat etsin? Şenay Devi haftalık burç yorumunda neler dedi?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 25-31 Mart haftası burç yorumunda Boğa burcu için şunları söyledi;

Sevgili Boğalar, değişim ve yenilik enerjileri ile karşı karşıyasınız, bu hafta kalbinizdeki yaralar sarılmaya başlıyor, önünüze  maddi manevi yeni fırsatlar çıkacak iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Finansal konularda şanslı etkiler var. Daha önce konuşup gerçekleşmeyen projeleriniz gerçekleşebilir, hukuki anlamda mücadele verdiğiniz konularda da kazanımlar elde edebilirsiniz.

Özel hayatınızda da son derece özel duygular söz konusu, ilişkinizle ilgili problemleri çözümleyeceksiniz. Bu hafta iş ve aşk hayatınızda da vazgeçmeyen ve mücadele edenlerin kazanacağını aklınızdan çıkarmamalısınız.