Ana sayfa Dizi Haberleri Boncuk ve Can, Kırmızı Oda dizisinde kavuşamadılar ama sürpriz bir dizide buluşabilirler!

Boncuk ve Can, Kırmızı Oda dizisinde kavuşamadılar ama sürpriz bir dizide buluşabilirler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde izleyenleri çok etkileyen hikayelerden birisi de Boncuk’un hayatıydı. Gerçek yaşamlardan alınan olayların anlatıldığı diziye konuk oyuncu olarak gelen Burcu Biricik, Boncuk karakteri ile izleyicinin gönlünü bir kez daha fethetti. Herkesin sevdiği Boncuk’un hikayesindeki bir kişi vardı ki uzunca bir süre gerçek olması için pek çok yorum yapıldı sosyal medyadan.

Boncuk, çocuklukta yaşadığı travmatik olaylar ve sonrasında da Hollanda’daki yalnızlığı ve mutsuz evliliği ile birlikte hayalindeki kişilerle konuşmaya başlamıştı. Ermişler dediği 3 kişiyi gören Boncuk’un bir de için için aşık olduğu Can vardı.

Hollanda’da bir parkta tanıştığı müzisyen Can’ın gerçek olmasını diledi Boncuk’un hikayesini izleyen herkes. Peşinden Türkiye’ye kadar gelen Can ile buluşunca mutluluktan uçan Boncuk’un sadece hayal gördüğü de ortaya çıktı sonradan.

Diziyi izleyenler için Boncuk’un sevdiği Can ise dikkat çeken bir isim oldu. Zira Feyyaz Şerifoğlu, dizi izleyenler için çok yeni bir isimdi ve pek tanınmıyordu. Aslında gerçekten müzisyen olduğu ortaya çıktı Şerifoğlu’nun ve Kırmızı Oda da ilk dizisiydi.

Başarılı oyunculuğuyla kendisinden çok konuşturan Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik’in şimdi yeni bir dizide buluşmaları ile ilgili gelişmeler yaşanıyor!

Boncuk ve Can, Kırmızı Oda dizisinde kavuşamadılar ama sürpriz bir dizide buluşabilirler! 8

Geçtiğimiz günlerde, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’nın yapımcısı OGM Pictures tarafından, yine Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir romanından alıntılanacak Camdaki Kız isimli bir dizi hazırlığında olduğu duyulmuştu. Kanal D ile anlaşılan dizi için Burcu Biricik’e teklif gittiği ve kabul ettiği kulis bilgileri de gündemde.

Son olarak Kırmızı Oda’da Can’ı oynayan Feyyaz Şerifoğlu’na da dizi için teklif gittiği gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre, Şerifoğlu ile dizi için görüşüldüğü şeklinde kulis bilgileri var. Bakalım gerçekten de Kırmızı Oda’da çok beğenilen bu çifti yeniden bir arada görme şansını bulabilecek mi izleyici?

Bu arada Feyyaz Şerifoğlu’nun Ajda Pekkan’ın vokalisti olduğunu ve ilk single çalışması Gidene’nin de 18 Aralık’ta yayınlandığını hatırlatalım…

Boncuk ve Can, Kırmızı Oda dizisinde kavuşamadılar ama sürpriz bir dizide buluşabilirler! 9