Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizisinin iki ünlü ismi yaz tatilinde farklı deneyimler yaşıyor!

Camdaki Kız dizisinin iki ünlü ismi yaz tatilinde farklı deneyimler yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi, 3 sezonluk bir başarı hikayesi olarak Kanal D ekranında milyonların ilgisini çekti. Dizinin final yapması, hayranlarını çok üzmüş olsa da geride birçok anı kaldı.

Nalan karakteri ile Camdaki Kız dizisinde başrolde yer alan Burcu Biricik, kariyerine çok önemli bir dram projesi daha eklemiş oldu. Oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Burcu Biricik, yaz döneminde ise çok farklı bir deneyim yaşamaya başladı.

Kocası Emre Yetkin ile birlikte Ege sahillerinde bir otel işletmeye başlayan Burcu Biricik, böylelikle ticarete de atılmış oldu. Ünlü oyuncu, katıldığı bir etkinlikte bu deneyim için şunları söyledi: “Deniyoruz, bakıyoruz, ne yapalım otel için diye. Biraz dinleniyoruz, biraz geziyoruz.”

Otel işletmeciliğinin keyifli olduğunu belirten Burcu Biricik, yeni bir öğrenme sürecinin içine girdi.

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Selen Koroğlu karakteri ile yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan Selma Ergeç için de yaz ayları farklı bir deneyim ile geçiyor.

Camdaki Kız dizisinin iki ünlü ismi yaz tatilinde farklı deneyimler yaşıyor! 7

Ünlü oyuncu, kendisini geliştirmeye çalıştığını söyledi. Ergeç, “Güzel, dinleniyorum. Bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum, ders çalışıyorum.”

Yeni projeler için bir şey söyleyemeyeceğini anlatan oyuncu, kendisini geliştirmek için neler yaptığı konusuna ise değinmek istemedi.