Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi 3 sezonluk bir başarı hikayesi olarak kalplerden ve akıllardan çıkmayacak!

Camdaki Kız dizisi 3 sezonluk bir başarı hikayesi olarak kalplerden ve akıllardan çıkmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran Camdaki Kız dizisinin final bölümü heyecanla bekleniyor. 3 sezondur yayında olan ve başladığı günden bu yana da Kanal D’ye çok sayıda reyting birinciliği kazandıran Camdaki Kız, müthiş oyunculuk performansları ile de unutulmaz bir yapım olarak dizi tarihine geçti.

Hayat Şarkısı dizisinde yeteneklerini kanıtlayan Burcu Biricik’in hayranlarını mest ettiği ve kariyerinde zirveye çıktığı dizi olarak ise Camdaki Kız hatırlanacaktır. Nalan karakterinde çok başarılı bir 3 sezon geçiren Burcu Biricik, popülerliğinin de en yoğun dönemini yaşadı.

Burcu Biricik’in yanı sıra daha önce birlikte Kırmızı Oda dizisinde partnerlik yaptığı Feyyaz Şerifoğlu’nun da bu hikaye ile birlikte geniş izleyici kitlesi tarafından tanınması dikkat çeken bir nokta oldu.

Dizinin 3. sezonunun ortalarında hikayeden ayrılan Feride karakterini canlandıran Nur Sürer’in muhteşem başarısı da uzun süre akıllardan çıkmayacaktır. Diziye katkı sağlayan tüm oyuncu ekibinin yoğun çaba ve özveri sergilediği Camdaki Kız, bu emeklerin karşılığını da izleyicilerin gösterdiği sevgi seliyle aldı.

Camdaki Kız dizisi 3 sezonluk bir başarı hikayesi olarak kalplerden ve akıllardan çıkmayacak! 7

Reytingler ve sosyal medyada elde edilen muhteşem etkileşimlere bakıldığı zaman Camdaki Kız projesinin çok iyi başlayan, süreç içinde hiç düşmeden yoluna emin adımlarla devam eden ve finale geldiğinde de milyonlarca hayranını heyecandan zıplatan bir yapım olduğunu görmekteyiz.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin de fazlasıyla öne çıktığını ve acı bir sonla hikayeye veda edeceğini de fragmandan anlayabilirsiniz.

Camdaki Kız dizisinin hayranları hikayenin bittiğini ve yolun sonuna geldiğini bildikleri projenin güçlü bir süreç yaşamasından memnun ve finalin de çok etkileyici olmasını bekliyor. Acı dolu ama aynı zamanda mutlu bir final yaşanacak.

15 Haziran Perşembe akşamı Kanal D ekranında 3 sezonluk muhteşem bir başarının finali yapılacak ve Camdaki Kız dizisi eminiz ki milyonlarca izleyicinin aklında ve kalbinde kalacak.