Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum kırmızı takım elbisesiyle sosyal medyayı ikiye böldü!..

Boran Kuzum kırmızı takım elbisesiyle sosyal medyayı ikiye böldü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Boran Kuzum ekranlarda en son Menajerimi Ara adlı diziye konuk oyuncu olarak katılarak yer almıştı. Oyuncu Netflix’de de Aşkın Kıyameti adlı filmle izleyici karşısına çıktı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, ünlü senarist Gülse Birsel’in Disney Plus için çektiği yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin kadrosunda yer alıyor. Yılbaşı Gecesi filmi 30 Aralık’ta Disney Plus’ta yayınlanacak.

Filmin yayını öncesi geçtiğimiz akşam galası gerçekleştirildi. Yılbaşı Gecesi’nin kadrosunda Gülse Birsel ile birlikte, Ayta Sözeri, Büşra Pekin, Serkan Keskin, Alina Boz, Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Alican Yücesoy, Derya Karadaş, Fatih Artman, Serkan Keskin, Zeynep Güngör, Nazmi Sinan Muhçı, Kubilay Tunçer, Emir Benderlioğlu bulunuyor. Galada da bütün oyuncular hazır bulundu. Geceye kırmızı takım elbiseyle katılan Boran Kuzum stili ile sosyal medyayı ikiye böldü.

Fotoğralarını instagram hesabında yayınlayan oyuncuya çok sayıda yorum yapıldı. Bazı takipçileri, “Kıyafet hiç olmamış, niye böyle giyinirsiniz ki anlamıyorum” şeklinde yorumda bulunurken, “Kırmızı çok yakışmış” ve “Şahane” şeklinde yorum yapan hayranları da oldu.

Öte yandan Yılbaşı Gecesi filminde Boran Kuzum hayranları ünlü oyuncuyu çok farklı bir karakter ile izleyecek. Oyuncunun dram projelerinden sonra Gülse Birsel gibi komedinin usta yazarlarından birisi tarafından nasıl bir karaktere dönüştürüldüğü de ayrıca merak konusu.