Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisindeki Yılmaz karakteri izleyicinin adalet duygusunu yaralıyor!

Yürek Çıkmazı dizisindeki Yılmaz karakteri izleyicinin adalet duygusunu yaralıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Yürek Çıkmazı dizisinin 8 bölümü geride kaldı. İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz ikilisinin başarılı performansı ile göz doldurduğu dizinin her bölümü heyecan fırtınası şeklinde geçiyor.

Hak ettiğinden daha düşük reytingler alsa da Yürek Çıkmazı dizisinin her yeni bölümünde hikayeye daha güçlü sarılan kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılırsa hikaye ile ilgili öyle detaylar paylaşılıyor ki, izleyiciler resmen dizinin her yeni bölümünün sonrasında röntgen çeker gibi binlerce paylaşım ile olayları yorumluyor.

Yürek Çıkmazı dizisinde Mesut Akusta’nın yine ustalıkla canlandırdığı Yılmaz karakteri ise adalete olan inancı sarsan birisi haline gelmeye başladı. Hikaye daha yeni başlamış olsa da Yılmaz karakterinin yaptıklarının cezasını çekmemesi, adalet ve hakkaniyet noktasında birçok izleyicinin yüreğini sızlatmaya başladı.

Yürek Çıkmazı dizisindeki Yılmaz karakteri izleyicinin adalet duygusunu yaralıyor! 7

Dizi hayranları bu durumu kabullenmek istemiyor ve Yılmaz’ın her olaydan sıyrılmak gibi bir durumun başarı gibi yansıtılmasından memnun değil. Senaristleri bu konuda uyaran dizi hayranları, “Yılmaz her seferinde nasıl yırtıyor anlamak mümkün değil” diye isyan ediyor.

Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep ile Halil arasında yaşanan soğukluk 9. yeni bölümde izleyicileri bir hayli rahatsız edecek. Ocak ayının ilk haftasında dizinin yeni bölümünün yayınlanacak olması ise bir yeni yıl sürprizi oldu.

Geçtiğimiz sezonlarda Ocak ayının ilk iki haftasında dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmasına ara verilirdi. Reklam anlaşmaları yapılmadığı için televizyon kanalı yöneticileri yeni bölüm yayınlamak istemez ve Ocak ayının ilk iki haftası izleyiciler için beklemek ile geçerdi.

Ancak Yürek Çıkmazı dizisini 3 Ocak Salı akşamı TRT1 ekranında izleyebileceksiniz. Bu durum dizi hayranları için 2023 yılı sürprizi olarak değer bulacaktır.