Ana sayfa Sosyal Medya Boşanma aşamasında olduğu iddia edilen Bensu Soral, sosyal medya paylaşımıyla kafa karıştırdı!

Boşanma aşamasında olduğu iddia edilen Bensu Soral, sosyal medya paylaşımıyla kafa karıştırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan ‘Cm Tavanlar’ dizisinin düşük reytinglerinden dolayı erken final yapmasının ardından özel hayatıyla gündemden düşmeyen Bensu Soral’ın evliliğindeki krizi atlatamadığı ve boşanacağı iddia edildi.

İş insanı Hakan Baş ile 2018 yılında görkemli bir törenle dünya evine giren Bensu Soral’ın evliliğinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyor. Önce, Hakan Baş’ın Mira Ceren ile gece kulübünde samimi bir şekilde eğlendiği haberleri gündeme geldi.

Sonrasında ise Bensu Soral’ın ise eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile bir binanın çatısında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Çok geçmeden Bensu Soral ve Hakan Baş ortak bir açıklama yaparak “Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var.” dedi.

Boşanma aşamasında olduğu iddia edilen Bensu Soral, sosyal medya paylaşımıyla kafa karıştırdı! 7

Çiftin birlikte bir arkadaşlarının düğününe katılması ise kriz çözüldü olarak yorumlandı. Ancak ‘2. Sayfa’nın haberine göre; ikili evliliklerini kurtarmayı başaramadı ve boşanma kararı aldı.  Hakan Baş ile Bensu Soral davanın açılması için avukatlarıyla görüşmeye başladılar.

Öte yandan bu haberlerin ardından Bensu Soral’ın instagram hesabından havuzda yaptığı eğlenceli paylaşımsa kafaları karıştırdı. Soral’ın 4.3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında halen Baş soyadını kullandığı da gözlerden kaçmadı.