Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası, yükselişini sürdürüyor! Pazartesi gecesinin hakimi o oldu!

Kalp Yarası, yükselişini sürdürüyor! Pazartesi gecesinin hakimi o oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV’nin yaz dizisi olarak başlayan, rakiplerinden farklı olarak ağır konusuyla dikkat çeken Kalp Yarası başarı grafiğini yükselterek sürdürüyor. Reytinglerde çok başarılı olan dizi sosyal medya paylaşımlarında da liderliği elden bırakmıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 27 Eylül Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

ATV’nin, yaz dizisi olarak ekrana getirmeye başladığı ancak başarılı sonuçlar elde etmesi üzerine kış sezonunda da devam eden dizisi Kalp Yarası reytinglerde liderliği elden bırakmıyor. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in bulunduğu dizi dün hakkında yapılan 91.862 paylaşımla açık ara gecenin birincisi oldu.

Kalp Yarası, yükselişini sürdürüyor! Pazartesi gecesinin hakimi o oldu! 7

Dün akşam beşinci sezonunun ilk bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma ise sosyal medyada istediği başarıyı elde edemedi. Reytinglerde çok başarılı olan Fox TV dizisi, sosyal medyada ise bir hayli zayıf kaldı. Başrollerini Şevval Sam ve Eda Ece’nin yer aldığı dizi hakkında sadece 6.519 paylaşım yapıldı.

Yasak Elma, tekrar bölümü yayınlanan Teşkilat’ın dahi gerisinde kaldı. TRT 1’de yayınlanan ve başrolünde Çağlar Ertuğrul’un yer aldığı Teşkilat’ın tekrar bölümü hakkında 7.461 paylaşım yapıldı. Böylece Teşkilat, tekrar bölümüyle ikinci olarak Yasak Elma’nın yeni sezon ilk bölümünü geride bırakmayı başardı.