Ana sayfa Sosyal Medya Boşanmış eş sendromu Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un peşini bırakmıyor!..

Boşanmış eş sendromu Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un peşini bırakmıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde iki sezondur başarılı bir performans sergileyen Caner Cindoruk canlandırdığı ‘Volkan’ karakteriyle bazen eleştiri oklarının da hedefi oluyor.

Sadakatsiz’de eşini aldatan ve bu yüzden evliliğini noktalamak zorunda kalan bir erkek olan Volkan’ın Cansu Dere’nin canlandırdığı eski eşi ‘Asya’ karakteriyle yeniden bir araya gelme çabası ve boşanmanın yükünü taşıyamamış olması, hayatındaki kadınlar ve oğluyla yaşadıkları zaman zaman izleyicinin karaktere tepki vermesine neden oluyor.

Yetenekli oyuncu tiyatro sahnesinde de ‘Yeni Bir Şarkı’ adlı oyunla hayranlarıyla bir araya geliyor. Oyuncunun Melis Birkan ile birlikte rol aldığı oyun İstanbullu tiyatro severlerle 19 Ocak Çarşamba günü saat 20:30’da Trump Sahne’de buluşacak.

Boşanmış eş sendromu Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'un peşini bırakmıyor!.. 8

Yeni Bir Şarkı oyununun konusunun dikkat çeken bir yönü de Caner Cindoruk’un aynı Sadakatsiz dizisinde ki rolü gibi oyunda da eşinden boşanmış erkek karakteri canlandırması.

Marguerite Duras’ın uzun bir evlilikten sonra ayrılan bir çiftin, 4 yıl sonra buluşması ve yaşadıklarını gözden geçirmelerini konu edinen bu modern klasikler arasına giren oyun aynı zamanda ‘kadın özgürleşme hareketinin’ güçlü izlerini taşıyor.

Boşanmış eş sendromu Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'un peşini bırakmıyor!.. 9

Geçtiğimiz yıl da sahnelenen Yeni Bir Şarkı oyununun biletleri kısa sürede tükenmişti. Caner Cindoruk ve Melis Birkan ikilisi sahnede başarılı bir performans ortaya koyuyor.