Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken fırsatı iyi değerlendirdi, devam biletini kesti!

Annemizi Saklarken fırsatı iyi değerlendirdi, devam biletini kesti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıra dışı konusuyla büyük bir heyecanla beklenen ancak reytinglerden çok kötü sonuçlar alan Star TV dizisi Annemizi Saklarken için son iki hafta çok kritikti. Çünkü rakipleri ekrana gelmiyordu ve bu durum onun için büyük fırsattı. Annemizi Saklarken bu fırsatı çok iyi değerlendirdi.

Annemizi Saklarken dizisini rakiplerinden ayıran iki özelliği var. Biri sıra dışı bir anne portresi çizmesi. İkincisi de başrol oyuncusu Kutsi’nin bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karakter canlandırması.

Hande Doğandemir’in canlandırdığı zengin koca hayali kuran ve bu uğurda çocuklarını ikinci plana atmayı göze alan anne karakteri bugüne kadar alıştıklarımızdan çok farklı. Dolayısıyla Annemizi Saklarken bu karakterle aslında büyük bir risk alıyor. Ama rakiplerinden de sıyrılıyor.

Annemizi Saklarken fırsatı iyi değerlendirdi, devam biletini kesti! 7

Diğer başrol oyuncusu Kutsi ise Annemizi Saklarken ile deyim yerindeyse oyunculuktaki olgunluk dönemini yaşıyor. Bugüne kadar hep iyi kalpli, naif karakterlerle izlediğimiz Kutsi, Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı Dündar karakteriyle psikopat bir adamı canlandırıyor. Üstelik Kutsi rolünün altından başarıyla kalkıyor.

Ancak tüm bunlara rağmen Annemizi Saklarken dizisi bugüne kadar reytinglerde başarısız oldu. Son iki hafta onun için kritikti çünkü rakipleri ekrana gelmiyordu ve bu durum büyük bir fırsattı. Annemizi Saklarken’in dün akşam beşinci bölümü yayınlandı ve dizi reyting puanlarını nihayet yükseltmeyi başardı.

Böylece dizi bir süre daha devam kararı için biletini de kesmiş oldu. Ancak bundan sonrası çok önemli. Zira önümüzdeki haftadan itibaren Annemizi Saklarken’in rakipleri ekranda olacak ve ortalık yine bir meydan muharebesine dönecek. Dizinin bu elde ettiği reyting rakamlarını devam ettirip ettiremeyeceğini izleyici merakla bekliyor.