Ana sayfa Sosyal Medya Böyle bir tezatlık ancak Sadakatsiz dizisinde olur!

Böyle bir tezatlık ancak Sadakatsiz dizisinde olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz, yayınlandığı 12 bölümle birlikte ülkenin gündeminden düşmeyen yapımlardan birisi olmayı başardı. Her bölümü reytinglerde çok iyi sonuçlar alan dizi, Kanal D’nin de 2020-2021 yılındaki yıldızı konumunda… Cansu Dere ve Caner Cindoruk ikilisinin güçlü performansları, Melis Sezen’in de onlara katılması ile birlikte hikayenin de etkisi, dizinin yükselişinin ana sebepleri oldu.

BBC yapımı olan Doctor Foster’in Türk uyarlaması olarak öne çıkan Sadakatsiz, orijinalinin yarattığı etkinin bile üzerine çıkmayı başardı. Yurt dışında dizinin Doctor Foster’dan daha fazla ilgi görmesi durumunda buna şaşırmamak lazım. Türk uyarlamalar genelde asıllarından çok daha dünyaya yayılıyor ve büyük izlenme rakamlarına ulaşıyor… Sadakatsiz de bunların son örneği konumunda.

Dizideki tezatlıklar da dikkatlerden kaçmıyor. Tabii ki bu hikayenin ortaya çıkardığı tezatlar… Bu tezalara bir örneği de Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakteri sergiledi. Eski eşi Asya’dan bir türlü vazgeçemeyen ama bunu itiraf etme cesaretini de bulamayan, karşısına geçip ağlaya ağlaya hayatından çıkmasını isterken bile, gözleri aşkla dolu olan bir karakter bu…

Sadakatsiz dizisinin 13 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 13. bölümünde Volkan’ın çaresizce Asya’nın arkasından ağladığı anlara şahit olacaksınız. Yıllar önce Derin’in Asya’ya yaşattığı aldatılmışlık hissini, şimdi de Derin yaşıyor ve bu onu çok daha farklı noktalara taşıyacak.

Böyle bir tezatlık ancak Sadakatsiz dizisinde olur! 7

Ancak Sadakatsiz dizisinde olabilir, denilebilecek bir tezatlık da aslında güncel yaşamda da karşımıza çıkan önemli bir sorun… Asya’nın yeni bir erkek ile ilişkiye geçmesinin ardından eski koca Volkan, onu çok kıskanıyor. Oğlu Ali’nin cici bir babasının olmasını ise kesinlikle istemiyor.

“Ali’yi üvey baba eline bırakmam” diye haykıran Volkan, aslında toplumda karşılığı bol olan erkeklerden. Kendisi oğluna üvey anne bulurken ve bunu haklı görürken, Asya’nın ona üvey baba getirmesini kesinlikle kabul edemeyen bir ruh hali… Ancak izleyicilerin de dikkat çektiği gibi, “Üvey baba istemem diyen Volkan’ın boşanmadan Ali’ye üvey anne bulması… Bir de üstüne kardeş yapması” durumu da ortada. İşte bu tezatlık da Sadakatsiz dizisi hayranlarının hemen dikkatini çekti.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu konunun üzerine farklı düşünceler ortaya kondu. “Neyin kafasını yaşıyorsun Volkan” diye serzenişte bulunan dizi hayranları, benzer durumun gerçek hayatta da ne kadar çok yaşandığına dikkat çeken yorumlar bıraktı.

Bazı kadın izleyicilerin ise şu yorumu dikkat çekici: “Erkekler ayrıldığı kadını perişan görmeyince, onu sevdiğini anlıyor. Kuyruk acısı, başka açıklaması olamaz.”

Sadakatsiz dizisi hayranları yeni bölüm için biraz daha beklemek durumunda. 13 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak 13. bölümden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.