Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ramo’yu vurdular ama kimse endişeli değil, başroller ölmez!

Ramo’yu vurdular ama kimse endişeli değil, başroller ölmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinde heyecan dolu yeni bir bölüm geliyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizinin 27. bölümünde aksiyon dolu anlar yaşanacak. Ramo’nun Irak’a gittiği heyecan dolu tanıtımda vurulduğu anlar herkesi şoke ediyor. Ramo ölecek mi? İşte bu soruyu soran kimse yok. Çünkü herkes iyi biliyor ki, Türk dizilerinde başroller ölmez, ölürse zaten dizi diye bir şey olmaz…

Ramo’nun heyecan dolu 27. bölümünde Ramo’nun düştüğü durumdan nasıl kurtulacağı, Sibel’in öldüğünü sandığı aşkının ardından hangi intikam planlarını yapacağı daha çok merak ediliyor. Sibel, öcünü almak için ölümü bile göze alacak ve adımlar atacak. Heyecan da bir hayli yükselecek.

Ramo, Yavuz’u öldürerek kendi ölüm fermanını da imzalamıştır. Hem Cihangir’in adamları, hem de Mazhar, Ramo’nun peşindedir artık. Sibel, ailenin yanındadır ve o da bütün aile bireyleri gibi her yerde Ramo’yu arıyor ve bir an önce ona kavuşmayı diliyordur. Ramo’dan hiçbir iz yoktur. Oysa Ramo, Sibel’e ve ailesine kavuşabilmek için cehennemde ölüm kalım savaşı veriyordur.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!