Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle ifşa görülmedi! Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in sosyal medyadaki ifşası çok konuşulur!..

Böyle ifşa görülmedi! Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in sosyal medyadaki ifşası çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde iki sezondur ‘Derya’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Özge Özder’in sosyal medya ifşası gündeme bomba gibi düştü.

2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile evlenen Özge Özder geçtiğimiz yıl anne oldu. İlk kez annelik duygusunu tadan oyuncu sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Özder, instagram hesabından  sık sık kızı Luna, eşi ve köpekleriyle birlikte pozlarını takipçileriyle paylaşıyor.

Özge Özder’den bu defa farklı bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu, instagram’dan kendisine özel mesaj atan bir kullanıcıyı ifşa etti.

Böyle ifşa görülmedi! Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder'in sosyal medyadaki ifşası çok konuşulur!.. 7

Özder, kendisiyle tanışmak isteyen bir takipçisinin, “Selam, nasılsınız? 34 yaşındayım. Yalova’dayım, siz? Evlisiniz, özür dilerim.” şeklindeki mesajlarını paylaştı.

Özge Özder, takipçisinin kendisine attığı mesajları ifşa ederek, “Gerçekten insan varlığınıza inanmak istemiyor!” yazdı. Ünlü oyuncu, daha sonra müzisyen eşi Sinan Güleryüz’e hitaben, “Aşkım kısmetim çıktı, koş!” ifadelerini kullandı. Sinan Güleryüz ise eşinin paylaşımına, “Çocuğu da yaptık, geç kaldın kardeş…” şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

Öte yandan Özge Özder takipçilerine bir de müjde verdi. Kızı Luna’nın 11 Şubat’ta 1 yaşına basacağını söyleyen oyuncu, bu yaşına kadar zamanın nasıl geçtiğini eşi Sinan Güleryüz ile birlikte anlamadıklarını, çok çabuk büyüdüğünü söyleyerek,  Luna için doğum günü olan 11 Şubat’ta çıkacak sözü ve müziği kendisine ait bir çocuk şarkısının müjdesini verdi.