Ana sayfa Sosyal Medya Lara Tümer ile aşk yaşayan Aşk 101’in Osman’ı Selahattin Paşalı için evlilik yakın görünüyor

Lara Tümer ile aşk yaşayan Aşk 101’in Osman’ı Selahattin Paşalı için evlilik yakın görünüyor

tarafından kadir kadir
Selahattin Paşalı - Lara Tümer

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında Netflix’te yayınlanan Aşk 101 adlı gençlik dizisinde Osman Demirkan’a hayat veren Selahattin Paşalı, canlandırdığı karakterle oyunculuğu büyük beğeni kazanırken geniş kitleler tarafından tanındı.

Selahattin Paşalı, iki yıldır sevgilisi Lara Tümer ile güzel bir birliktelik yaşıyor. İkili, çok sık olmasa da her fırsatta aşk dolu fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor. Son haberlere göre bu aşkın meyvesi birkaç ay sonra dünyaya geliyor. Lara Tümer’in 4 aylık hamile olduğu, bu nedenle de yakın zamanda çiftin evlenecekleri konuşuluyor.

Lara Tümer ile aşk yaşayan Aşk 101'in Osman'ı Selahattin Paşalı için evlilik yakın görünüyor 3
Budapeşte’de Sanat Yönetimi okuyan Selahattin Paşalı, Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Show TV’de yayınlanan Kalp Atış’ı dizisiyle yaptı.

2018 yılında “Bir Umut Yeter” dizisinde oynayan Paşalı, 2019 yılında ise Kanal D’de yayınlanan Leke’de rol aldı. 2020 yılında başrollerinde Halit Ergenç ve Ozan Güven’in olduğu Babil dizisindeki karakteriyle dikkat çekti.

Lara Tümer ile aşk yaşayan Aşk 101'in Osman'ı Selahattin Paşalı için evlilik yakın görünüyor 4
En son Netflix’in iddialı dizisi “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizinde Hazal Kaya ile başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu, ardından Öykü Karayel ile birlikte, Rus yazar Anton Çehov’un en çok sahnelenen eseri Martı’nın başrolünde de yer aldı ve performansı ile göz doldurdu.

Selahattin Paşalı’nın sevgilisi Lara Tümer ise Kanada doğumlu ve anaokul öğretmenliği yapıyor.