Ana sayfa Dizi Haberleri Türk izleyicinin kalbini fetheden Kardeşlerim’den Avrupa çıkarması!

Türk izleyicinin kalbini fetheden Kardeşlerim’den Avrupa çıkarması!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyiciyi kimi zaman gözyaşlarına boğan kimi zaman kahkahalara boğan Kardeşlerim dizisi sıcacık hikayesiyle Türk izleyicisinin kalbini fethetmeyi başardı. Sıra Avrupa’da! Kardeşlerim dizisi çok yakında bir Avrupa ülkesindeki insanların kalbini ısıtacak.

Geçen sezondan bu yana ATV ekranlarında cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi başarıyla yayınına devam ediyor. İkinci sezonda iniş çıkışlar yaşayan dizi izleyicilerin içini ısıtan hikayesi sayesinde bağımlılık yaratmış durumda.

Anne ve babasını arka arkaya kaybeden, ardından ağabeylerini yitiren üç kardeşin dram yüklü hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi, ekibindeki eksilmelere rağmen reytinglereki başarısını sürdürüyor. Türk izleyicilerin kalbini çoktan fetheden dizi şimdi Avrupa’ya açılıyor.

Türk izleyicinin kalbini fetheden Kardeşlerim’den Avrupa çıkarması! 7

Kardeşlerim dizisi çok yakında İspanya’da ekrana gelecek. İspanyol TV kanalı Antenna 3’te yayınlanacak dizi İspanyol izleyicilerin kalbini fethedecek. Bakalım Kardeşlerim, bakalım Avrupa’nın en büyük ülkelerinden biri olan İspanya’da ne kadar beğenilecek.

İzleyicilerde bağımlılık yaratan Kardeşlerim dizisi ikinci sezonu bir hayli olaylı geçiriyor. İlk sezonu neredeyse kusursuz bir şekilde tamamlayan dizinin ikinci sezonuna önemli karakterlerin ayrılığı damgasını vurdu.

Dizinin baş karakterlerinden biri olan Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı ve onun sevgilisi Melisa’ya hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığı izleyiciyi derinden etkiledi. İzleyici bu iki oyuncunun ayrılığını ilk başta kabul etmedi ve eleştirdi ancak daha sonra sular duruldu.

Kadir ve Melisa’nın ayrılığından sonra diziden birkaç oyuncu daha ayrıldı. Kardeşlerim dizisinden ayrılanlar kervanına en son, Cemile karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz katıldı. Ancak dizide ayrılanlar olduğu kadar yeni eklenen isimler de oldu. Kardeşlerim dizisi yeni oyuncularla güçlü bir şekilde yayınına devam ediyor.