Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde beklenmeyen değişiklik!

Menajerimi Ara dizisinde beklenmeyen değişiklik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde yeni gelişmeler var! Dün akşam 33. bölümü yayınlanan diziyle ilgili yaşanan gelişme, dizinin gidişatını nasıl değiştirecek merak konusu! Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Serhat Tütüncü’nün rol aldıkları dizinin senaristi değişiyor!

Geçtiğimiz günlerde dizide Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı ve kemoterapi alacağı süreçte dizide çalışamayacağı öğrenilmişti. Oyuncu, yaptığı açıklamada 3 bölüm daha çalışıp ara vereceğini belirtmişti.

Dizinin yapımcısı Ay Yapım da Canan Ergüder’in tedavisi sürecinde ara vereceğini ama mümkün olan süreçlerde de yine dizide yer almaya devam edeceğini belirttiği bir açıklama ile izleyicileri de rahatlatmıştı.

Menajerimi Ara dizisinde beklenmeyen değişiklik! 7

Özel durumu nedeniyle Canan Ergüder ara ara, sağlık durumu el verdikçe dizide yer alacak. Bu gelişmelerden sonra bir başka gelişme de senarist cephesinde yaşandı.

Dizinin 8. bölümünden beri senaryoyu Ekin Atalar kaleme alıyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından dizinin 35. bölümünden sonra senaryoyu, pek çok başarılı yapıma da imza atan Sema Ergenekon’un yazacağını duyurdu.