Ana sayfa Dizi Fragmanları Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde büyük pişmanlık

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde büyük pişmanlık

tarafından ker_def

atv ekranlarının tarihi dizilerinden olan Bozkır Arslanı Celaleddin şimdiye kadar 5 bölüm yayınlandı ve izleyicilerden de ilgi gördü. Reytingleri düşük kalsa da dizinin kemik bir izleyici kitlesi de oluştu. Cuma akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümleri de heyecanla ve merakla bekleniyor.

‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın muhteşem prodüksiyonu ve heyecan yüklü öyküsü ile büyük ilgi gören dizisi ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, cuma akşamı 20.00’de altıncı bölümüyle atv ekranında olacak.

Şehzade Celaleddin, düğün gecesine Kutlu Bike’nin Cengiz Han’ın casusu olduğunu itiraf etmesi ile büyük bir şok yaşar. Kaderini Celaleddin’in ellerine teslim eden Kutlu Bike, büyük pişmanlık yaşarken, Celaleddin ise Cengiz Han’ın oyununu bozmak üzere harekete geçer.

Celaleddin ve Kutlu Bike’nin düğününe düzenlediği hain saldırı boşa çıkan ve ifşa olan Behram yakalanarak sorguya alınır. Celaleddin’in kendisinden izinsiz saraydan ayrılarak Cengiz Han’a karşı hamle yapması Sultan Aleaddin’i sinirlendirir.

Cengiz Han’ın planıyla adım adım başkenti sararken; Haşhaşiler açığa çıkmanın verdiği çaresizlikle yeni bir oyun kurar.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Celaleddin Harzemşah karakteriyle Emre Kıvılcım’ın üstlendiği ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, atv ekranlarında cuma akşamlarına damgasını vuracak.