Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yarıda bıraktığı dizinin devamı çekilecek! Emre Kıvılcım yeniden gündemde!

atv’nin yarıda bıraktığı dizinin devamı çekilecek! Emre Kıvılcım yeniden gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman ve Destan dizilerine imzasını atan Bozdağ Film’in ayrıca Özbekistan için hazırladığı Bozkır Arslanı Celaleddin ismiyle Türkiye’de duyulan dizide önemli gelişmeler yaşanıyor.

atv’nin geçen yıl 13 bölümden sadece 7’sini ekrana getirdiği ve sonraki süreçte kalan bölümlerini yayınlamayı tercih etmediği dizi Türkiye’de yeterince reyting alamamıştı.

Emre Kıvıılcım’ın başrolünde yer aldığı ve Hazrşemşah devletinin güçlü hükümdarı Celaleddin Harzemşah’ın hayatını anlatan Bozkır Arslanı Celaleddin’in ikinci sezonu için hazırlıklar tamamlandı ve çekimlere de başlandı.

Dizide hem Türk hem de Özbek oyuncular birlikte yer alıyor. İkinci sezonda ekibe yeni isimlerin de katılması bekleniyor… Bu isimlerden birisi de Destan dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Osman Albayrak olacak.

1977 yılında İzmit’te dünyaya gelen Osman Albayrak, 2003 yılından bu yana sektörde birbirinden farklı birçok dizide bulundu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Hakan Yörük karakteri ile hatırlanan Osman Albayrak, Diriliş Ertuğrul’da ise Batuhan karakterini canlandırmıştı.

atv'nin yarıda bıraktığı dizinin devamı çekilecek! Emre Kıvılcım yeniden gündemde! 7

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Serkan karakterinin yanı sıra, Destan’da Vargı Beg olarak yine gayet başarılı bir performans ortaya koydu.

Netflix’te büyük beğeni toplayan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Naim Efendi karakteriyle de izlediğimiz Osman Albayrak, şimdi de yepyeni bir rolle Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde yerini alacak.

Bozdağ Film’in Riva’da bulunan platosunda çekimleri yapılmakta olan dizinin ikinci sezonu da 13 bölümden oluşacak. Bozkır Arslanı Celaleddin’in Özbekistan’da müşterisi zaten hazır.

Ancak dizi için Bozdağ Film’in Türkiye’de herhangi bir yayıncı ile anlaşması yok. atv’nin dizinin ilk sezonunu düşük reytingler nedeniyle yarıda bıraktığı düşünülür ise dijital platformlar dışında televizyondan bir talep olmayabilir.