Ana sayfa Dizi Haberleri İlk sezonu bitmeden bir anda kaybolan atv dizisi için ikinci sezon planlaması yapıldı!

İlk sezonu bitmeden bir anda kaybolan atv dizisi için ikinci sezon planlaması yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında geçen sezon yaz döneminde yayınlanan dizilerden birisi de Özbekistan için çekilen Bozkır Arslanı Celaleddin isimli diziydi… 13 bölümlük ilk sezon büyük iddia ile ekrana getirildi ama ne yazık ki reytingler iyi gelmedi.

Bozdağ Film tarafından çekimleri yapılan dizi, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman ayarında bir yapım olarak öne çıktı.. Türk ve Özbek oyuncuların bir arada bulunduğu dizinin 7 bölümünü yayınlayan ve sezon finali yapan atv, daha sonra kalan 6 bölümü yayınlamadı. Bu da diziyi merakla izleyen birçok izleyiciyi çok rahatsız etti.

atv’nin ilk sezonun ardından ikinci sezonu yayınlamaması ve diziyi ortada bırakması anlaşılamazken, Bozdağ Film’den Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin ikinci sezon çekimlerinin başlayacağı bilgisi geldi.

Yine Özbekistan televizyonu için hazırlanması beklenen Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin Türkiye’de yayınlanıp yayınlanmayacağı de merak konusu oldu. Dizinin dijital platformlardan birisine satılma ihtimali de konuşuluyor…

Emre Kıvılcım’ın başrolünde yer aldığı dizi Harzemşah Devleti’nin ünlü hükümdarı Celaleddin Harzemşah’ı anlatıyor… Kazak yönetmen Nurgissa Almurat’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin ikinci sezonu için yoğun bir hazırlık yapılıyor.

1097 ile 1231 yılları arasında hüküm süren Harzemşah devletinin en önemli hükümdarı olarak bilinen Celaleddin Harzemşah’ın hayatının anlatıldığı dizi için büyük bir ön hazırlık çalışması yürütülüyor.

Hem o döneme uygun dekorlar, kostümler ve aksesuarlar hem de oyuncuların eğitimi için çalışmalar devam ediyor. Dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.