Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin devam etmesi beklenen 2 dizisi ortalıktan kayboldu!

atv’nin devam etmesi beklenen 2 dizisi ortalıktan kayboldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yeni sezonda izleyiciler toplam 6 dizi bulacak. atv resmi internet sitesindeki diziler bölümüne bakıldığı zaman bu yapımların ne olduğu görülüyor. Pazartesi akşamları Kalp Yarası, Salı günleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çarşamba Kuruluş Osman, Perşembe Bir Zamanlar Çukurova, cumartesi Kardeşlerim…

atv’de saydığımız bu 5 dizi izleyici sadakatini oluşturan ve yeni sezonda etkili bir şekilde devam edecek diziler. Ayrıca Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve fragmanı da paylaşılan Destan dizisi de yakında izleyicilerle buluşacak.

atv'nin devam etmesi beklenen 2 dizisi ortalıktan kayboldu! 9

Destan dizisinin ya Cuma ya da Pazar günleri yayınlanması bekleniyor… atv yaz döneminde başlayan Baş Belası ve İkimizin Sırrı isimli yapımlar tutmayınca onları kaldırmak durumunda kalmıştı.

Bir de geçen sezondan gelen ama bu sezon nedense haklarında hiçbir bilgi olmayan iki dizi var. 20. bölümü ile ilk sezonu tamamlayan Akıncı’nın devam etmesi planlanıyordu.

atv'nin devam etmesi beklenen 2 dizisi ortalıktan kayboldu! 10

Hem atv, dizinin devam edeceğini duyurdu hem de başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız yeni bir hikaye ile geri döneceklerini söylemişti.

Ancak atv’de yeni sezon başladı ama Akıncı dizisi hakkında hiçbir bilgi yok. Kanalın adeta unutturmaya çalıştığı bir yapım konumuna düşen Akıncı’nın akıbeti merakla bekleniyor.

atv'nin devam etmesi beklenen 2 dizisi ortalıktan kayboldu! 11

atv ekranında geçen sezon 7 bölümü yayınlanan ve sezon finali yaptığı belirtilen Bozkır Arslanı Celaleddin dizisiyle ilgili de hiçbir şey yok. Bu dizinin devam etmesi bekleniyordu. Bozdağ Film imzalı olan dizinin reytingleri iyi olmasa da atv yapımı destekleme kararı almıştı.

2021-2022 sezonu başladı ama ne Akıncı ne de Bozkır Arslanı Celaleddin isimli diziden haber yok. atv bu iki yapımı ilerleyen zamanlarda da ortaya çıkartabilir ama kanalın internet sitesine bakıldığı zaman isimleri bile yok. Yani unutturulmaya çalışılan iki dizi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.